CHATA HROZENKA - Nový Hrozenkov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Hrozenka nabízí ubytování ve zcela nové roubence v klidném prostředí s úžasným výhledem.

Chata Hrozenka umožňuje ubytování až pro 12 osob ve zcela nově postavené roubence v Novém Hrozenkově. Pro nejmenší je zde připraven malý dětský koutek, na spaní dětská postýlka. V celé chatě je k dispozici wifi připojení k internetu. U objektu jsou 3 zpevněná parkovací stání pro automobily. V letním období je na zahradě k dispozici venkovní terasa s posezením a grilem, bazén, vířivka a trampolína.

CHATA HROZENKA ubytování v chatě

Chata nabízí veškterý komfort pro 12 osob. V obývacím pokoji je TV se satelitním připojením, pohodlná sedačka, pro děti herní konzole PS4, krb. Dále jsou tu 2 koupelny a WC, v jedné z koupelen je i pračka se sušičkou, plně vybavená kuchyň, 5 ložnic s manželskými nebo samostatnými postelemi, v jedné z ložnic je navíc dědtská postýlka. Využít lze i saunu.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hostům je k dispozici plně vybavená kuchyň v chatě. Nejbližší obchod s potreavinami, stejně jako restaurace, je zhruba 500 m od chaty.

Okolí chaty a Nový Hrozenkov

Chata se nachází nedaleko centra Nového Hrozenkova. V okolí je několik cyklistických a turistických tras. Přímo v Novém Hrozenkově se nachází přírodní koupaliště Balaton. Za návštěvu stojí skanzen Rožnov pod Radhoštěm či přehrada Karolinka. V zimním období funguje v okruhu 15 km minimálně 15 lyžařských středisek, ta nejbližší jsou Karolinka (4 km), Kyčerka (8 km), jsou zde také udržované běžkařské stopy Vsetínských vrchů a Javorníků.

Rezervovat ubytování v CHATA HROZENKA - Nový Hrozenkov

Nejbližší ubytování v Novém Hrozenkově a okolí

Ubytování Nový Hrozenkov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah