CHALUPY MÁTĚRÁDA - Karolinka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Ubytování v útulných valašských chalupách Mátěráda vzniklo na okraji malebného městečka , v údolí řeky Bečvy sevřeném pohořím Javorníků a Vsetínskými vrchy. Naše dřevěné chalupy vznikly z lásky k Valašsku, valašským tradicím a krásné přírodě. Ubytovací areál Mátěráda nabízí ubytování v soukromí, klidu a rodinné atmosféře. Vůně a teplo dřevěných interiérů v kontrastu moderního vybavení potěší každého návštěvníka.
Návštěvníci mohou využít venkovní grilování, protože každá chalupa má vlastní verandu. Také se zde nachází jedno společné ohniště.

CHALUPY MÁTĚRÁDA ubytování v chalupě

Příjemnou atmosféru a pohodlí nabízí každá chalupa v areálu Mátěráda. Díky vkusnému zařízení pokojů, modernímu vybavení kuchyňských koutů, čisté linii koupelen si návštěvník užije klid a pohodu. Většina chalup je vybavena svou vlastní saunou a má své soukromí. Do všech chalup je zákaz domácích mazlíčků.

Recepce

Recepce je otevřená od 16:00 hodin.

Gastronomie

Každá chalupa disponuje svou vlastní plně zařízenou kuchyní a jídelním stolem.

Okolí chalupy a Karolinka

Beskydy, v jejichž středu chalupy Mátěráda leží, to jsou hory, kopce a lesy, čistá příroda a vzduch a nádherné panoramatické výhledy do krajiny. V létě se vydejte na příjemnou túru nebo na kole do malebného okolí Karolinky, v zimě si zalyžujete na sjezdovce přímo ve městě. Rádi vás na svah zavezeme a přivezeme zpět.

Rezervovat ubytování v CHALUPY MÁTĚRÁDA - Karolinka

Nejbližší ubytování v Karolince a okolí

Ubytování Karolinka

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah