APARTMÁN U ARÉNY OSTRAVA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán u Arény Ostrava nacházející se na jednom z nejlepších míst v Ostravě.

Apartmán u Arény Ostrava se nachází v klídné lokalitě v Ostravě, blízko Ostravar Areny-1,6 km, zhruba 3,7 km od národní kulturní památky Dolní oblast Vítkovice. Nabízí ubytování pro 2, maximálně 3 osoby v plně zařízeném bytě s obývacím pokojem, ložnicí, kuchyní a koupelnou. Parkování je u objektu možné zdarma. Po předchozí domluvě si s sebou můžete vzít i domácího mazlíčka. K dispozici je Wifi připojení k internetu. V celém objektu platí zákaz kouření. Snídaně je podávaná formou bufetu, kontinentální nebo italské snídaně.

APARTMÁN U ARÉNY OSTRAVA ubytování v apartmánu

Apartmán se skládá z ložnice s manželskou postelí, obývacího pokoje s pohodlnou pohovkou, satelitní televizí s plochou obrazovkou, plně vybavené kuchyně s myčkou nádobí, lednicí a sporákem a z koupelny se sprchovým koutem a WC. V obývacím pokoji je po domluvě možnost přistýlky.

Gastronomie

Každé ráno máte na výběr z kontinentální snídaně, italské snídaně nebo snídaně formou bufetu. V okolí apartmánu je hned několik restaurací, kam můžete zajít na oběd či večeři, případně lze využít plně vybavenou kuchyň přímo v apartmánu.

Okolí apartmánu a Ostrava

Apartán se nachází 1,6 km od Arény Ostravar a 3,7 km od národní kulturní památky Dolní oblast Vítkovice. Okolí ubytování vybízí k pěší turistice. Vydat se můžete i do slavné ostravské Stodolní ulice, či do ZOO Ostrava.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN U ARÉNY OSTRAVA

Nejbližší ubytování v Ostravě a okolí

Ubytování Ostrava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah