VILLA U ARÉNY - Ostrava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více ve vile

Popis ubytování

Vila u Arény nabízí ubytování v tiché vilové čtvrti v Ostravě.

Vila u Arény se nachází nedaleko ostravské Sport arény v klidné městské části a poskytuje ubytování ve dvou až pětilůžkových pokojích a apartmánech. Hosté mohou využít i venkovní posezení na terase. Parkování přímo u vily. Wifi připojení k ineternetu zdarma.

VILLA U ARÉNY ubytování ve vile

K ubytování jsou připraveny pokoje se sdílenou koupelnou a kuchyní (dvoulůžkový, čtyřlůžkový a pětilůžkový). Dále čtyřlůžkový pokoj s vlastním vchodem, koupelnou i kuchyní a podkrovní čtyřlůžkový byt s možností jedné přistýlky, který je vybaven koupelnou i kuchyňským koutem. Všechny pokoje jsou vybaveny TV a wifi připojením k internetu.

Recepce

Ve vile není recepce, provozní tohoto objektu bydlí ve vedlejším domě a je hostům kdykoli k dispozici.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Hosté mají k dispozici plně vybavenou kuchyň (sdílenou nebo přímo na pokoji). V blízkosti je několik restaurací i obchody s potravinami.

Okolí vily a Ostrava

Vila se nachází v klidné čtvrti a přesto máte nadosah vše potřebné. Za pár minut se dostanete k ostravské Sport aréně, navštívit můžete také Dolní oblast Vítkovice či ostravskou Zoologicku zahradu. Ve městě je jak divadlo, tak několik kin. Vykoupat se můžete v krytém bazénu nebo si vychutnat relaxaci ve wellness centru.

Rezervovat ubytování v VILLA U ARÉNY - Ostrava

Nejbližší ubytování v Ostravě a okolí

Ubytování Ostrava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah