APARTMÁNY U HOLUBŮ - Rožnov pod Radhoštěm

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Penzion u Holubů se nachází v samotném centru města Rožnov pod Radhoštěm, vzdálen pouhých 35 m od barokního kostela Všech svatých, na začátku klidové pěší zóny města. Budova je zcela nová, dokončena byla na podzim roku 2018. Nabízí zcela výjimečné ubytování ve třech exkluzivních apartmánech. V celém objektu je WI-FI připojení a parkování pro hosty zcela zdarma. V objektu není možné kouřit a taktéž zde není povolen vstup domácím zvířatům. K dispozici je také možnost úschovny kol a lyží v sousedním objektu, vzdáleném cca 200 m.

APARTMÁNY U HOLUBŮ ubytování v apartmánu

V prvním patře se nachází dva apartmány, každý vybaven koupelnou se sprchovým koutem a kuchyňskou linkou. Každý z těchto apartmánů je zcela nově vybaven a je veden v příjemném jednotném barevném schématu. Ve druhém patře se nachází podkrovní apartmán De Luxe, který nabízí dvě ložnice a plně vybavenou kuchyňskou linku. V apartmánu je také možnost přistýlky pro další dvě osoby a celkem je zde možné ubytovat až šest osob. Koupelna je vybavena vanou. Tento exkluzivní apartmán je také vybaven zcela novým zařízením a je veden ve velmi hezkém barevném schématu s výraznými prvky dřeva a viditelnou stavbou krovu.

Okolí apartmánu a Rožnov pod Radhoštěm

Ve vzdálenosti cca 500 m od penzionu se nachází velký areál Valašského muzea v přírodě, které patří mezi nejnavštěvovanější muzea lidové architektury v České Republice. Jurkovičova rozhledna se nachází v těsné blízkosti areálu Valašského muzea a taktéž stojí za vidění jak samotná stavba postavená podle návrhu Dušana Samo Jurkoviče, tak samozřejmě vyhlídka na okolí Beskyd. Rožnovské pivní lázně100 m, autobusové a vlakové nádraží asi 5 minut chůze. Každý, kdo zavítá do této lokality, by měl s určitostí navštívit Pustevny s nádhernými stavbami světoznámého architekta Dušana Samo Jurkoviče, který nesmazatelně patří mezi nejvýraznější osoby místní architektury. Rožnovské pivní lázně nabízí nejen velký sortiment piv, oceněných na několika výstavách, ale také velmi žádané lázeňské procedury a v neposlední řadě také dětské pohádkové lázně pro vyžití vašich nejmenších. Pro milovníky dobrého jídla, stojí za zmínku vyhlášený restaurant Albert Málek nebo Málkova čokoládovna, které jsou součástí pivovaru. Asi 1 km vzdálen, je lezecký, , Gibon, , park sousedící s letním venkovním koupalištěm se třemi bazény a atrakcemi. V Gibon parku najdou vyžití děti malé i větší. Kryté koupaliště s tobogánem,

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U HOLUBŮ - Rožnov pod Radhoštěm

Nejbližší ubytování v Rožnově pod Radhoštěm a okolí

Ubytování Rožnov pod Radhoštěm

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah