HOTEL AGH - Rožnov pod Radhoštěm

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

AGH Hotel se nachází přímo v centru Rožnova pod Radhoštěm, ležícím na úpatí Beskyd a nabízí příjemné a komfortní ubytování v celkem 24 pokojích.

Hotel AGH v Rožnově pod Radhoštěm nabízí ubytování v 17 dvoulůžkových pokojích (z toho je jeden upraven pro TP), 2 jednolůžkové, 1 třílůžkový a 4 apartmány. Veškeré pokoje na našem hotelu jsou nekuřácké. Ve vybavení pokojů samozřejmě nechybí vlastní sociální zařízení, TV + SAT, telefon, trezor, pro vaše pohodlí je na pokojích k dispozici také žehlička a žehlicí prkno. V celém objektu Hotelu AGH je k dispozici připojení k internetu.

HOTEL AGH ubytování v hotelu

Každý pokoj je unikátní svou originalitou, např. podkrovní apartmá disponuje věžičkou, ze které je překrásný výhled na celé město a okolí. Součástí luxusně zařízeného Císařského apartmá je rohová vířivá vana a letní terasa. Součástí každého pokoje je vlastní sociální zařízení (sprchové kouty, vany a rohové vany), žehlící prkno se žehličkou, minibar, barevná TV s kabelovým příjmem, telefon s přímou volbou a připojením na PC a internet, trezor na pokoji.

Recepce

7:00 - 22:00 (po-čt, ne) 7:00 - 23:00 (pá, so)

Gastronomie

Součástí Hotelu AGH je restaurace nabízející vynikající pohoštění mezinárodní i místní kuchyně s výběrem & . 34; a la carte& . 34; a denního menu s živou hudbou o víkendech, útulný Lobby Bar, salonek s krbem pro nerušené posezení v úzkém kruhu přátel a víceúčelový sál, který je vhodný pro různé firemní i rodinné příležitosti. K nahlédnutí je zpřístupněna také vinotéka hotelu s možností degustace vín z celého světa. V letním období můžete posedět na zahrádce a ochutnat speciality z lávového grilu.

Okolí hotelu a Rožnov pod Radhoštěm

Rožnov pod Radhoštěm je znám především díky skanzenu Valašské muzeum v přírodě. Kromě skanzenu je významnou archeologickou památkou zřícenina hradu Rožnova na kopci Hradisku, horské sídlo Pustevny nabízí spousty lyžařských, cyklistických i turistických možností. Golfoví nadšenci si přijdou na své na nedalekém golfovém hřišti.

Rezervovat ubytování v HOTEL AGH - Rožnov pod Radhoštěm

Nejbližší ubytování v Rožnově pod Radhoštěm a okolí

Ubytování Rožnov pod Radhoštěm

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah