APARTMÁNY REZEK - MALÝ DŮM - Zásada

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Rezek nabízí příjemné ubytování ve dvou novostavbách o celkové kapacitě 25 lůžek. Malý dům disponuje 8 lůžky, vybavenou kuchyní, koupelnou a přímým vstupem na zahradu. Pro naše hosty navíc nabízíme prohlídku Pivovaru Rezek s degustací zdarma.

Apartmány Rezek nabízí příjemné ubytování ve dvou novostavbách o celkové kapacitě 25 lůžek. Leží v klidné části obce, na úpatí Jizerských hor pod Černostudničním hřebenem a jsou vhodné jako celoroční pobyty pro rodiny nebo skupinu přátel.

Součástí apartmánů je Pivovar Rezek, ve kterém si můžete vychutnat naše nefiltrovaná, nepasterizovaná piva vařená tradičními postupy. Součástí pobytu je zdarma prohlídka pivovaru spojená s degustací piva.

APARTMÁNY REZEK - MALÝ DŮM ubytování v apartmánu

K dispozici je malý apartmán pro 8 osob (2× čtyřlůžkový pokoj)

Apartmán je vybaven vlastním sociálním zařízením a vybavenou kuchyní. V ceně pobytu je zahrnuto parkování, prohlídka pivovaru Rezek, a jedna hra kulečníku, šipek a stolního fotbálku. K pobytu je možné objednat si snídaně, večeře jsou možné dle nabídky pivovaru Rezek.

Okolí apartmánu a Zásada

Chcete si svůj pobyt zpestřit nezapomenutelným zážitkem? Rádi Vám nabízíme také možnost vyhlídkového letu letadlem, vyrobit si bižuterii v interaktivní dílně nebo si můžete uvařit vlastní pivo v pivovaru.

V létě je okolí vhodné pro pěší turistiku a obcí prochází také cyklotrasy. V zimě vedou okolím běžecké tratě a sjezdaři mohou využít Ski areál Zásada, který se nachází cca 450 m od ubytování.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY REZEK - MALÝ DŮM - Zásada

Nejbližší ubytování v Zásadě a okolí

Ubytování Zásada

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah