VINAŘSKÝ PENSION ANDRÉ - Velké Pavlovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Vinařský pension André nabízí velmi příjemné ubytování ve Velkých Pavlovicích.

Hosté se zde mohou ubytovat ve dvoulůžkových pokojích nebo apartmánech a dvou ložnicových apartmánech.

Automobily mohou hosté parkovat přímo před objektem.

Připojení k internetu je zde dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě.

VINAŘSKÝ PENSION ANDRÉ ubytování v pensionu

Dvoulůžkový pokoj

Jedná se o pokoj standardní kategorie. Na penzionu jsou zařízeny ve dvou barevných provedeních. Vybavení pokoje zahrnuje toaletu se sprchovým koutem, TV, telefon, WI-FI připojení, klimatizaci, trezor a fén.

Bezbariérový pokoj

Jedná se o standardní pokoj, pouze s tou odlišností, že je přizpůsoben i lidem s tělesným postižením.

Dvoulůžkové studio

Tento druh pokoje má svůj vlastní přístup na terasu s posezením, ze které je vidět okolí Velkých Pavlovic. Vybavení pokoje je stejné jako u dvoulůžkového pokoje, ale navíc je zde kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou a varnou konvicí a rozložitelnou pohovkou, která se dá použít i jako přistýlka.

Dvoulůžkový apartmán

Dvoulůžkový apartmán zahrnuje obývací pokoj s rozložitelnou pohovkou a ložnici. Tyto místnosti jsou odděleny posuvnými dveřmi. Vybavení pokoje je stejné jako u dvoulůžkového pokoje.

Čtyřlůžkový apartmán

Tento apartmán je nadstandartní, nabízí dvě ložnice, obývací pokoj, kuchyňský kout a koupelnu s vanou i sprchovým koutem. V obývacím pokoji je rozložitelná pohovka a TV. Apartmán má k dispozici soukromou terasu s posezením a je velmi stylově zařízen.

Rodinný pokoj

Jedná se o pokoj standardní kategorie. Vybavení pokoje zahrnuje toaletu se sprchovým koutem, TV, WI-FI připojení. Tento pokoj je ideální pro rodinku se 2 – mi malými dětmi případně pro 3 dospělé osoby.

Apartmán Pálava

Jedná se o samostatný domeček v bezprostřední blízkosti penzionu. V přízemí je manželská postel s menší kuchyňkou a toaletou se sprchovým koutem, v patře jsou 4 samostatná lůžka. V sezoně je možné využít venkovní vířivku, která je v ceně ubytování. Zažijte romantiku na kopci mezi vinohrady.

VIP apartmán – mezonetový

Jedná se o nejluxusnější pokoj, co náš penzion nabízí. Má oddělený přístup a je obklopen ochozem, ze kterého můžete sledovat krajinu Velkých Pavlovic. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem je propojen s ložnicí točitým schodištěm. Ve VIP apartmánu naleznete 2 koupelny, jedna je s vanou a druhá se sprchovým koutem.

Rezervovat ubytování v VINAŘSKÝ PENSION ANDRÉ - Velké Pavlovice

Nejbližší ubytování ve Velkých Pavlovicích a okolí

Ubytování Velké Pavlovice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah