UBYTOVÁNÍ VE VINAŘSTVÍ MICHNA - Velké Pavlovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování ve Vinařství Michna se nachází v klidné části městečka Velké Pavlovice, které je známé svou bohatou vinařskou tradicí a kulturními akcemi.

Připraveny jsou pro Vás celkem čtyři pokoje, jeden čtyřlůžkový, jeden třílůžkový

a dva dvoulůžkové, celková kapacita ubytování činí 11 lidí.

K dispozici je plně vybavená kuchyňka, koupelna, televize v každém pokoji, wi-fi připojení v celém objektu.

Ubytování prošlo letos kompletní rekonstrukcí.

V objektu není možno kouřit.

Domácí zvířata nejsou povolena.

Parkování aut přímo před domem.

Možnost zapůjčení kol v místní půjčovně.

UBYTOVÁNÍ VE VINAŘSTVÍ MICHNA ubytování v pensionu

Každý pokoj je vybaven televizí a bezdrátovým připojením k internetu.

Okolí pensionu a Velké Pavlovice

MORAVSKÁ VINNÁ STEZKA

Moravská vinná stezka, procházející městem Velké Pavlovice, patří do ucelené sítě značených cyklistických tras na území všech vinařských oblastí jižní Moravy a zároveň je i páteřní trasou vedoucí ze Znojma až do Uherského Hradiště. Celá stezka je dlouhá 242 km a je značena červenou barvou. Trasa Vám představí Jižní Moravu od Národního parku Podyjí až po svahy Bílých Karpat.

Z BOJANOVSKA I BEZ ROZHLEDNY

Nejkrásnější a také nejširší pohled nabízí vrch BOJANOVSKA. Toto místo najdete velmi jednoduše – vydáte se z města směrem na obec Němčičky. Hned za bývalou cihelnou vede po levé straně cesta do vysokého kopce směrem k vinohradům. A to jsou právě Bojanovska. Při dobré viditelnosti můžete zahlédnout v pravé části obzoru chladící věže jaderné elektrárny Dukovany na Českomoravské vysočině. Kopce přecházejí postupně až do Znojemské nížiny, kterou přitéká řeka Dyje. Na ní byly postupně vybudovány tři přehradní nádrže, které uvidíte přímo před sebou. Prostřední z nich slouží jako ptačí rezervace, další dvě k rekreaci. Nad přehradou se vypínají Pavlovské vrchy – Pálava s bělostnými vápencovými skalami, jejíž nejvyšší vrch Děvín má nadmořskou výšku 560 m n. m. . Vidět jsou i trosky dvou středověkých hradů – Děvičky a Dívčí hrady. Obzor vedle Pálavy tvoří listnaté lesy Milovické pahorkatiny, která přechází v Dyjský úval. Zde Lichtenšteinové vybudovali v 18. a 19. století jedinečnou kulturní krajinu, která je zapsána na seznamu UNESCO. Vašemu pohledu se nabízí lednický park s minaretem a zámkem, přes soustavu rybníků obklopených lesíky se Váš pohled dostane k Valticím s barokním kostelem a dalším zámkem. Na valtickém kopci Reistna uvidíte kolonádu, která byla postavena na hranicích Rakouska a Moravy a na rakouském území zahlédnete točící se rotory větrných elektráren. Na rozmezí Dyjského a Dolnomoravského úvalu leží město Břeclav. Za řekou Moravou se rozprostírá slovenské Záhorie a Malé Karpaty na horizontu. Levý okraj viditelného obzoru tvoří věže hodonínské elektrárny. V krajině, která leží pod Vámi, vidíte spoustu vesnic a městeček.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ VE VINAŘSTVÍ MICHNA - Velké Pavlovice

Nejbližší ubytování ve Velkých Pavlovicích a okolí

Ubytování Velké Pavlovice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah