APARTMÁN MORAVSKÝ KRAS - Rájec-Jestřebí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Srdečně Vás zveme do našeho apartmánu, který se nachází nedaleko oblíbené propasti Macocha a Punkevních jeskyní. Nabízíme kvalitní ubytování ve městě jiřin a kamélií Rájci-Jestřebí, které je také proslulé zámkem a volně přístupným zámeckým parkem. Moravský kras má evidováno přes 1600 jeskyní a patří tedy mezi největší a nejvýznamnější krasové oblasti v České republice a střední Evropě.

Nabízíme k pronájmu apartmán o rozloze 32 m2. Apartmán je řešen tak, aby se v něm pohodlně ubytovali až 3 dospělí lidé. Tento apartmán se nachází ve městě Rájec-Jestřebí. Nabízí neplacené soukromé parkoviště přímo na místě. Tento apartmán má TV, kuchyň se sporákem, ledničkou vlastní koupelnu se sprchou.

APARTMÁN MORAVSKÝ KRAS ubytování v apartmánu

Rozložení apartmánu: Pokoj s kuchyňskou linkou, jídelním stolem, TV a manželskou postelí. Vlastní sociální zařízení (koupelna se sprchovým koutem, WC) Ložnice (dvě lůžka)

Recepce

Informujte prosím Apartment Moravský Kras o svém předpokládaném čase příjezdu předem.

Okolí apartmánu a Rájec-Jestřebí

Pokud chcete prozkoumat okolí, navštivte například 500 metrů vzdálený zámek Rájec - Jestřebí nebo do 9 km vzdálené Sloupsko - šošůvské jeskyně. Pivovar Černá Hora najdete do 5 km a lanový park Velká Dohoda do 14 km. Od nejbližšího aquaparku vás bude dělit 5 km.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN MORAVSKÝ KRAS - Rájec-Jestřebí

Nejbližší ubytování v Rájci-Jestřebí a okolí

Ubytování Rájec-Jestřebí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah