PENZION KARLŠTEJN

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Karlštejn se nachází v městyse Karlštejn přímo proti železniční stanici Karlštejn.

Původně "Hotel U nádraží" vznikl již v roce 1931 a může se tudíž pochlubit dlouholetou tradicí. Počátkem roku 2018 byla zahájena modernizace restaurace a rekonstrukce ubytovací části, po dokončení Penzion Karlštejn nabídne svým návštěvníkům stylově a komfortně zařízené pokoje - vhodné i pro rodiny s dětmi.

V letních měsících je k dispozici rozsáhlá letní terasa a parkoviště.

Penzion Karlštejn nabízí ubytování v nově , 3 a 4 lůžkových zrekonstruovaných pokojích.

PENZION KARLŠTEJN ubytování v pensionu

DVOULŮŽKOVÝ POKOJ SE SNÍDANÍ

Světlý, příjemný pokoj s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky a sprchovým koutem, nové dekorace včetně vinylové podlahy.

RODINNÝ POKOJ

Rodinný pokoj s jednou manželskou postelí a dvěma oddělenými lůžky, vhodné pro rodiny s dětmi, možnost ubytovat až 4 dospělé osoby.

Recepce

15:00 - 20:00

Gastronomie

Součástí Penzionu Karlštejn je restaurace, která nabízí především speciality české kuchyně, včetně několika druhů točeného piva. V letních měsících je k dispozici rozsáhlá letní terasa a parkoviště nejen pro automobily ale i cyklisty.

Okolí pensionu a Karlštejn

Městys Karlštejn je atraktivní nejen svým hradem, který byl založen císařem Karlem IV. - jedním z nejvýznamějších panovníků české historie - kolem roku 1348. Kromě vlastních tří prohlídkových okruhů nabízí Karštejn řadu kulturních a společenských akcí. Územím městyse Karlštejn prochází množství značených turisticých tras, které jsou vhodné jak pro pěší tak i cyklo turistiku. V blízkosti se nachází známý Golfový Resort Karlštejn a mnoho dalších přírodních a kulturních zajímavostí.

Rezervovat ubytování v PENZION KARLŠTEJN

Nejbližší ubytování v Karlštejně a okolí

Ubytování Karlštejn

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah