WELLNESS HOTEL GREEN PARADISE - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Wellness hotel Green Paradise se nachází v obci Březová na klidném místě obklopeném hustými lesy a přitom v blízkosti krásné karlovarské kolonády. Hotel nabízí stylové ubytování a možnost příjemné relaxace v nově vybudovaném balneo centru.

Wellness Hotel GREEN PARADISE se specializuje na tuzemskou a zahraniční klientelu. Nabízí komplexní hotelové služby ve formě kvalitního ubytování, chutné a čerstvé kuchyně a úžasnou relaxaci a wellness. GREEN PARADISE Wellness & Balneo centrum je zcela nové a moderně zařízené. Zejména díky členitosti prostor, vybavenosti a profesionální personální péči je pro Vás tím správným místem pro dosažení maximální pohody, relaxu a uvolnění.

Naši chutnou a čerstvou kuchyň máte možnost po celý den ochutnávat v příjemné hotelové restauraci s rozlehlou terasou a výhledem na krásné lesy a řeku Teplou. Lobby Bar, který je pro Vás otevřen 24h denně se také nenechá ničím zapřít. Lahodné kávy, skvělé drinky a koktejly a dobře ošetřená piva jistě potěší v kteroukoliv denní nebo noční hodinu.

WELLNESS HOTEL GREEN PARADISE ubytování v hotelu

Elegantně a moderně zařízené pokoje jsou zajímavě řešeny prosklenou koupelnou. Všechny pokoje jsou dále vybaveny LCD televizí se satelitním příjmem a internetovým připojením.

Recepce

24-hodin

Gastronomie

Stylová hotelová restaurace nabízí příjemné posezení a široký výběr teplých i studených jídel. Naši chutnou a čerstvou kuchyň máte možnost po celý den ochutnávat v příjemné hotelové restauraci s rozlehlou terasou a výhledem na krásné lesy a řeku Teplou. Lobby Bar, který je pro Vás otevřen 24h denně se také nenechá ničím zapřít. Lahodné kávy, skvělé drinky a koktejly a dobře ošetřená piva jistě potěší v kteroukoliv denní nebo noční hodinu.

Okolí hotelu a Karlovy Vary

Krásná okolní příroda s hustými lesy přímo vybízí k pěší turistice a cyklistickým vyjížďkám. Rekreační možnosti nabízí vodní nádrž Březová a k dispozici je Vám také golfové hřiště. Centrum lázeňského města Karlovy Vary Vám je snadno dostupné MHD, autobusová stanice leží v těsné blízkosti hotelu a po pár minutách jízdy se můžete procházet po krásné kolonádě a ochutnávat místní léčivé prameny. Lanovkou se svezte k rozhledně Diana, ze které je překrásný výhled na město a jeho okolí.

Rezervovat ubytování v WELLNESS HOTEL GREEN PARADISE - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah