HOTEL SAINT MICHAEL - Březová

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel St. Michael se nachází v Březové u Karlových Varů, v těsné blízkosti řeky Teplé a mnoha cyklistických a turistických tras. Náš Hotel Vám umožní díky své poloze užít si malebnou přírodu Karlovarských lesů. St. Michael nabízí hostům 22 pokojů různých kategorií ze kterých se otevírá krásný výhled do okolní krajiny. Prostorné pokoje jsou vybaveny vším potřebným pro pohodlný pobyt a jsou vhodné jak pro rodiny s dětmi, tak i pro obchodní cestující.

HOTEL SAINT MICHAEL ubytování v hotelu

Family Suite - Suite se skládá ze dvou dvoulůžkových pokojů se společnou chodbou a sociálním zařízením. Všechny pokoje této třídy nabízejí krásný výhled na les a hory. Jeden z pokojů je vybaven manželskou postelí s ortopedickou matrací střední tvrdosti, ten druhý rozkládací postelí. Výhodou tohoto pokoje je vybavení mini chladničkou. V koupelně je sprchový kout. Noční stolky s lampami, psací stůl, židle, skříň, TV s plochou obrazovkou, stojan na zavazadla, vysoušeč vlasů, sada toaletních potřeb (ručníky, toaletní papír, tekuté mýdlo/šampon).
Comfort Double - Pokoj je ideální pro pár a podnikatele, kteří ocení jeho praktičnost a pohodlí. Pěkným doplňkem pro hosty bude krásný výhled na les a hory. Pokoj je vybaven pohodlnou velkou postelí s ortopedickou matrací střední tvrdosti. V koupelně je sprchový kout. Noční stolky s lampami, TV s plochou obrazovkou, pracovní stůl s židlí, prostorná skříň, zrcadlo, věšák, stojan na kufry, vysoušeč vlasů, sada toaletních potřeb (ručníky, toaletní papír, tekuté mýdlo /šampon).
Comfort Twin - Útulný dvoulůžkový pokoj s dvěma oddělenými postelemi, nočními stolky a lampy. Nabízí krásný výhled na les a hory. V koupelně je sprchový kout. Noční stolky s lampami, psací stůl, židle, TV s plochou obrazovkou, prostorná skříň, zrcadlo, stojan na kufry, vysoušeč vlasů, sada toaletních potřeb (ručníky, toaletní papír, tekuté mýdlo /šampon).
Budget Double Room - Pokoj je vhodný pro ty, kteří ocení pohodlí a minimalismus. Tyto pokoje se nacházejí v přízemí hotelu díky své poloze mají omezený výhled z okna, jsou vybaveny manželskou postelí a sadou nábytku, nezbytnou pro pohodlný odpočinek. V koupelně je sprchový kout. Noční stolky s lampami, stůl s TV, židle, stojan na kufry a zavazadla, vysoušeč vlasů, sada toaletních potřeb (ručník, toaletní papír, tekuté mýdlo /šampon).

Recepce

7:00 - 11:00

14:00 - 18:00

Při pozdním příjezdu, nebo při nepřítomnosti volejte prosím na uvedená telefoní čísla u hlavního vchodu hotelu a budete ihned ubytování.

Gastronomie

Restaurace hotelu St. Michael se nachází v přízemí a skládá se ze dvou útulných místností. V první místnosti restaurace denně podáváme snídaně od 8 do 10:30 hodin. Čerstvé pečivo a ranní káva Vám nepochybně dodá energii a dobrou náladu na celý den! V druhé části restaurace si hosté mohou vychutnat legendární české pivo a užit si s přáteli.

Okolí hotelu a Březová

Volný čas

Karlovy Vary nejsou pouze lázně, prameny a kolonády. V rámci svého volného času můžete navštívit v Karlových Varech nebo v jejich okolí mnoho zajímavých míst a užít spoustu aktivit, které byste si rozhodně neměli nechat ujít.

Okolí města Karlovy Vary Město a hrad Loket – Kamenný královský hrad Loket, je více než 800 let staré sídlo, tyčící se na žulovém masívu, který obtéká řeka Ohře. Na loketském hradě strávil mnoho času i nejvýznamnější z českých králů Karel IV. - Hrad Loket Bečov nad Teplou – Zámek a hrad Bečov je další významnou historickou památkou Karlovarska, kterou by jste měli poznat. Především relikviář sv. Maura, který je v zámku uložen - Zámek a hrad Běčov Lázeňský trojúhelník- Karlovy Vary patří do tzv. lázeňského trojúhelníku, který usiluje o zařazení mezi památky UNESCO. Mariánské lázně a Františkovy lázně, které do trojúhelníku patří, rozhodně stojí za Vaši návštěvu. Prameny a kolonády

Nenavštívit karlovarské kolonády a neochutnat horké prameny, to by byl neodpustitelný hřích.

Lázně Karlovy Vary jsou v dosahu hotelu St. Michael a můžete tak v krátké době korzovat na karlovarských kolonádách s kalíškem léčivého pramene v rukách.

Doporučujeme navštívit Motýlí dům Karlovy Vary - tropická zahrada s živými exotickými motýly z celého světa - Muzeum Jana Bechera - karlovarská becherovka je světoznámým likérem, který v Karlových Varech pramení již od roku 1807. Navštivte muzeum a ochutnejte - Muzeum J. Bechera Vánoční dům - kouzlo vánoční atmosféry v kdykoliv v roce. Expozice vánočních tradic, ozdob a zvyků - Vánoční důmKouzlo lázeňských lesů

Lázeňské lesy jsou perlou Karlových Varů, která nabízí desítky kilometrů cest a stezek s bezpočtem zastávek, výhledů na město Karlovy Vary a míst, která Vás okouzlí.

Hotel St. Michael je místem, které přímo sousedí s lázeňskými lesy a umožní Vám si je vychutnat plnými doušky.

Golf

Hotel St. Michael je bezesporu Golf Friendly hotelem. Pro vášnivé golfisty máme připravenou nabídku zvýhodněných Green Fee na vybraná hřiště v okolí hotelu.

Ubytujte se a užijte si královský sport v nádherném prostředí města Karlovy Vary!

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Rezervovat ubytování v HOTEL SAINT MICHAEL - Březová

Nejbližší ubytování v Březové a okolí

Ubytování Březová

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah