APARTMÁNY 294 - Bedřichov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Penzion Apartmány 284 vám nabízí celoroční ubytování v obci Bedřichov v Jizerských horách Penzion leží v klidné části obce, v blízkosti krásného Bedřichovského kostela v dostatečné vzdálenosti od hlavní komunikace, naproti sjezdovým tratím a v dosahu Jizerské magistrály.

Ubytováníí je poskytováno v 9-ti nadstandartně vybavených pokojích a apartmánech. Celková kapacita je 31 lůžek s možností 5 přistýlek. Dva z apartmánů jsou bezbariérové. Jeden z nich se nachází ve vedlejším objektu vzdáleném 25m od hlavní budovy.

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně. Možnost dalšího stravování v restauracích na okolíl. Doporučujeme restauraci La Pasta.

Firemní akce: Čeká vás rodinná oslava či firemní akce? Chystáte svatbu, narozeniny, workshop, školení či teambuilding v Libereckém kraji či na horách? Penzion Apartmany 294 v Bedřichově v Jizerských horách (Liberecký kraj, okr. Jablonec nad Nisou) je to pravé místo pro vaši oslavu či školení. Pomůžeme vám zorganizovat nejrůznější společenské akce. Nabízíme jak kompletní servis včetně organizace celé akce, tak pouze zázemí či ubytování vašich hostů či klientů s rozšířenou nabídkou služeb. Spolupracujeme s odborníky v oboru organizace a produkce akcí všeho typu

APARTMÁNY 294 ubytování v apartmánu

Penzion Apartmany 294 v Bedřichově vám nabízí celoroční ubytování v Bedřichově Jizerských horách v 9-ti nadstandartně vybavených pokojích a apartmánech. Celková kapacita je 31 lůžek s možností 5 přistýlek. Dva z apartmánů jsou bezbariérové. Jeden z nich se nachází ve vedlejším objektu vzdáleném 25m od hlavní budovy.

Gastronomie

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně. Možnost dalšího stravování v restauracích na okolíl. Doporučujeme restauraci La Pasta.

Okolí apartmánu a Bedřichov

Pokud zvolíte ubytování v penzionu Apartmany 294 v Bedřichově v Jizerských horách, budete mít spoustu možností, jak strávit volný čas. Ať už plánujete lyžování v zimě či pěší tůry a výlety na kolech v létě. Chcete-li zůstat v blízkosti penzionu, či poznat okolí, přinášíme vám pár tipů sportovního vyžití, zajímavostí, památek a výletů.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY 294 - Bedřichov

Nejbližší ubytování v Bedřichově a okolí

Ubytování Bedřichov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah