PENZION PALMA - Frýdlant nad Ostravicí

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion v přízemí rodinného domu pouze 3 pokoje vybavené pro dva pokoje kuchyňským koutem, společným sociálním zařizením. Apartmán má rovněž kuchyňský kout a socální zařízení.

Penzion je vzdálen 50 metrů od železničního nádraží a stanoviště ČSAD odkud vyjíždí v zimě SKIBUS v létě cyklobus po trase: Frýdlant n. Ost. -Bílá-Velké Karlovice - Prostřední Bečva jezdí denně po celý rok. Má tři pokoje o celkové kapacitě 12 osob.

PENZION PALMA ubytování v pensionu

Každý pokoj o velikosto 50 m2 má vlastní lednice a televizi. Wi -Fi

Recepce

nepřetržitě

Okolí pensionu a Frýdlant nad Ostravicí

Lyžování na běžkách či na blízkých sjezdovkách. SKIBUS, nádraží BUS a železnice 2 minuty cesty od ubytování. . Podhorská oblast nabízí tůry na okolní vrcholy hor. Lysá hora je nejvyšší vrchol Beskyd, byla nejvyšší horou historického Těšínského Slezska i pozdějšího Protektorátu Čechy a Morava a jako taková byla okupující německou silou brána za symbol germánství. My, Slované, se však již od konce války můžeme po Lysé hoře pohybovat svobodně. Proto vás nyní posílám z vrcholku Lysé hory kolem mohyly zabitých skautů do slezských Malenovic po modře značené trati dlouhé 11km s cílem v moravském Frýdlantu n. O.

Rezervovat ubytování v PENZION PALMA - Frýdlant nad Ostravicí

Nejbližší ubytování ve Frýdlantě nad Ostravicí a okolí

Ubytování Frýdlant nad Ostravicí


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah