APARTMÁNY U TOMA - Frýdlant nad Ostravicí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány u Toma nabízí ubytování v soukromí a nacházejí se v klidném místě ve Frýdlantě nad Ostravicí obklopené zelení lesního parku u řeky Ostravice.

Nabízíme příjemné prostředí k odpočinku ve všech ročních obdobích.

K dispozici je pingpongový stůl, bazén, posezení v zahradě s grilem.

Hosté se mohou ubytovat ve čtyřech apartmánech, které jsou připraveny pro 2 až 6 osob.

Celková kapacita je 18 osob + přistýlka.

Automobily je možné parkovat přímo před apartmány a připojení k internetu je dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi.

APARTMÁNY U TOMA ubytování v apartmánu

Apartmány jsou komfortně vybavené v moderním stylu pro dvě až šest osob + přistýlky s vlastním sociálním zařízením, TV, internetem.

Apartmán č. 1

1+KK je pro 2 osoby, nachází se v přízemí s plně vybavenou kuchyňskou linkou, terasou, koupelnou se sprchovým koutem. Je prostorný - 40 m2.

Apartmán č. 2

3+KK je pro 6 osob, nachází se v přízemí, má dvě ložnice, v jedné je velká manželská postel, ve druhé jsou tři dělené postele, v obývacím pokoji je spací válenda s úložným prostorem, kuchyňka. Součástí je koupelna s vanou, prostorná terasa nejblíž k bazénu. Apartmán má 90 m2.

Apartmán č. 3

2+KK je pro 4 osoby, nachází se v patře, má dvě místnosti, v jedné je manželská postel, ve druhé jsou dvě dělené postele, ze kterých lze udělat manželskou postel. Součástí je kuchyňka, koupelna se sprchovým koutem. Apartmán je prostorný - 50 m2.

Apartmán č. 4

3+KK je pro 5 osob, nachází se v patře, má tři místnosti - ložnici s manželskou postelí, ložnici se dvěma dělenými postelemi, obývací pokoj se spací válendou, kuchyňkou s myčkou, koupelnou se sprchovým koutem, velkým balkonem. Apartmán je prostorný má 90 m2.

Okolí apartmánu a Frýdlant nad Ostravicí

SKI AREÁL MALENOVICE

Lyžařský areál na úpatí Lysé hory v obci Malenovice nabízí dobrou dopravní dostupnost. Na výběr máte z 8 sjezdovek, z toho dvě jsou přizpůsobeny malým dětským lyžařům. Nahoru budete vyvezeni kombinovaným vlekem nebo pomou. V areálu lze zařídit výuku lyžařské školičky nebo jízdy na snowboardu. Občerstvení a příjemné zahřátí po náročném dni na kopcích nabízí příjemný pension s venkovní terasou a širokým výběrem jídel.

SKI PARK GRÚŇ

Užít si sněhovou nadílku můžete také ve Ski parku Grúň. Areál nabízí celkem tři sjezdovky, nahoru vás může vyvézt dvousedačková lanovka nebo dva vleky. Pro ty nejmenší lyžaře je zde připravená školička i se speciálně vyhrazenou sjezdovkou. Z Ostravy a Nového Jičína jsou pravidelně vypravovány Ski busy se zastávkou i ve Frýdlantě nad Ostravicí. Rezervovat si svá místa můžete v Beskydském informačním centru ve městě FnO. Areál nabízí možnost ubytování, občerstvení budete v hlavní budově popřípadě na skibaru v blízkosti sjezdovek.

BAZÉN A VÍŘIVKA - KOTELNA

Jestliže jste se rozhodli si odpočinout, mohli by jste určitě vyzkoušet možnost pobytu v našem rekondičním bazénu, který nabízí hned několik vodních atrakcí. Na výběr jsou například protiproud, hydromasážní hlavice, nebo si jednoduše lze dopřát klasickou perličkovou koupel. Hloubka bazénu 130 cm a jeho teplota vody okolo 29°C jsou ideální variantou relaxace třeba před návštěvou vířivky. A jako navíc se ve večerních hodinách spouští podvodní osvětlení bazénu, které může dotvořit opravdu nevšední atmosféru.

V letním období bývá pro hosty otevřen průchod na relaxační terasu, kde mohou odpočívat na připravených lehátkách.

Jste - li vyznavači teplých koupelí nebo se cítíte pouze unaveni, lze využít blahodárnosti příjemné vířivky, která nabídne až pohodlných 36°C. Máte zde možnost si kvalitně odpočinout po náročném dni, uvolnit natažené svaly nebo jen tak strávit společný čas ve dvou.

V případě potřeby vám půjčovna sportovního vybavení na recepci naší Kotelny nabízí možnost si zakoupit potřebné plavecké vybavení, a to pro celou rodinu popřípadě pomůcky k výuce školního plavaní.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U TOMA - Frýdlant nad Ostravicí

Nejbližší ubytování ve Frýdlantě nad Ostravicí a okolí

Ubytování Frýdlant nad Ostravicí


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah