PENZION U PEKÁRNY - Dolní Dunajovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Pekárny se nachází ve vinařské obci Dolní Dunajovice, pod Pálavskými vrchy, přibližně 7 km od historického města Mikulova.

Penzion nabízí ubytování v apartmánech v nově zrekonstruované budově. V areálu penzionu se nachází sportovní zázemí i místo pro odpočinek.

Hosté mají k dispozici také okrasnou zahradu, venkovní posezení s možností grilování, venkovní bazén, fotbalové a volejbalové hřiště přímo v objektu penzionu, parkování v uzavřeném objektu penzionu, Wi-Fi v celém penzionu, úschovu jízdních kol.

V hotelu není možno pobývat s domácími mazlíčky! Není na to uzpůsoben, protože veškerý důraz byl při rekonstrukci kladen na luxus a pohodlí hostů.

Svými kvalitami penzion vyhovuje všem typům zákazníků. Umístění v překrásné lokalitě z něj výborný výchozí bod pro turistiku, svou rozlohou umožňuje pobyt rodiny s dětmi i akce početnějších skupin.

PENZION U PEKÁRNY ubytování v pensionu

Všechny apartmány našeho penzionu mají plně vybavenou velikou kuchyni, ve které se může usadit až 8 osob najednou. Součástí je i obývací pokoj s televizí. Z apartmánů je výhled na výběh koní a překrásnou přírodu CHKO Pálava.

Gastronomie

Penzion má, jak již název vypovídá, k dispozici svou vlastní pekárnu, která dodává kvalitní pečivo pro vinný sklípek, který náleží penzionu též. Je možné zde ochutnat mnoho kvalitních druhů vín. Pro skupiny hotel nabízí i exkurzi do pekárny.

Penzion stravování svých hostů přímo nezajišťuje. Místo toho jsou k dispozici plně vybavené kuchyňky umožňující tvořit i větší kulinářská díla. V blízkém okolí je také mnoho velice kvalitních restaurací.

V obci, ve které hotel sídlí, je přítomno pekařství fungující také jako obchod. V něm je možno nakoupit veškeré potřebné potraviny.

Rezervovat ubytování v PENZION U PEKÁRNY - Dolní Dunajovice

Nejbližší ubytování v Dolních Dunajovicích a okolí

Ubytování Dolní Dunajovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah