PENZION ROZHOVICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Rozhovice vám nabízí ubytování v klidné obci Rozhovice nedaleko Pardubic směrem na Heřmanův Městec.

Penzion Rozhovice vám nabízí ubytování v klidné obci Rozhovice, který se nachází 10 minut jízdy od centra Pardubic. K dispozici jsou pokoje a apartmány. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení. Na patře je k dispozici plně vybavená kuchyň, každý pokoj má svoji skříňku s nádobím. Apartmány mají svoji kuchyň. Vchod do penzionu je ze dvora u parkoviště.

PENZION ROZHOVICE ubytování v pensionu

Pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV a WIFI. Na patře je vybavená kuchyňka. Třílůžkový pokoj je vybaven vlastním kuchyňským koutem.

Recepce

Recepci nahrazuje restaurace, která je součástí penzionu. Obsluha předá klíče od pokoje a doklad o zaplacení. Check in od 14 do 20 hod každý den. Check out do 10 hod. Klíče po ukončení pobytu vhodíte do schránky u východu z penzionu. Pozdní příjezdy řešíme zanecháním klíčů v trezoru u vchodu do penzionu. Podrobnosti sdělíme.

Gastronomie

Polední menu naleznete na Facebooku: Rozhovická restaurace Snídaně, polopenze a plné penze pro hosty penzionu nabízíme: po-pa 6:30 -10 hod. so-ne 9:00 -10:00 hod. V restauraci jsou 2 místnosti pro oslavy a večírky, školení nebo semináře.
Venkovní zahrádka. Telefon​Rozhovická restaurace

Rozhovice 538 03 Rozhovice

Rezervovat ubytování v PENZION ROZHOVICE

Nejbližší ubytování Rozhovice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah