VILLA GROHMANN - Lipová-lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Luxusní hotelová vila, která je nejkvalitnějším ubytovacím objektem celého lázeňského komplexu Schrothových léčebných lázní v Dolní Lipové. Celý objekt je nově a kompletně zrekonstruován a vybaven vším co má kvalitní hotel mít.

VILLA GROHMANN**** je klíčový hotelový lázeňský dům. V přízemí je umístěna hlavní lázeňská kuchyně, vybavená zcela novou moderní kuchyňskou technologií. Na kuchyň navazuje velká lázeňská jídelna. Novinkou je moderní a svěží restaurace s venkovní terasou a to nejen pro lázeňské hosty, ale i pro širokou veřejnost. V prvním patře se nachází zrekonstruované konferenční prostory, vhodné pro pořádání nejrůznějších kolektivních akcí. Vzhledem k tomu, že lze prostor různě přizpůsobit dle požadavků klientů, je možné uspořádat malá školení, teambuildingové akce, školení velkých skupin až do 100 osob, pořádání konferencí, školících akcí, stvatebních hostin, firemních večírků, společenských akcí a setkání, včetně kulturního programu a zajištění cateringu.

Pro lázeňské hosty budou zajištěny v tomto patře pravidelné hudební a kulturní večery s tancem. Ve druhém a třetím patře je umístěno celkem 15 dvoulůžkových hotelových pokojů se sociálním zařízením a TV z toho jsou čtyři pokoje apartmánového typu. V suterénu Grohmannovy villy se nachází nové moderní wellness s výřivkou, finskou a parní saunou a relaxačními zónami. Budova je vybavena výtahem a je bezbarierová.

VILLA GROHMANN ubytování v hotelu

Hotel Villa Grohman nabízí komfortní ubytování v 15ti pokojích různých velikostí. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC a fénem, 43& . 039; & . 039; TV, pracovním stolem, křeslem, kufrboxem a šatními skříněmi. Všechny pokoje jsou pokryty signálem vysokorychlostního WiFi připojení k internetu.

Pokoje se nachází ve 2 a 3 patře budovy, která ja vybevana výtahem a umožňuje pohodlnou přepravu zavazadel do jednotlivých posćhodí. Pokoje Standard Twin ve druhém patře jsou umístěny tři menší pokoje kategorie TWIN, tj. dvoulůžkové pokoje s oddělenými lůžky. Koupelna je vybevena sprchovým koutem.

Pokoje Standard Double v obou ubytovacích podlažích je celkem 8 dvoulůžkových pokojů kategorie double room, tedy pokojů s velkou manželskou postelí. Koupelny těchto pokojů jsou také vybaveny sprchovým koutem

Pokoje Superior Suite v každém ubytovacím poschodí se nacházejí dva apartmány kategorie Superior Suite. Pokoje obsahují ložnici s velkou manželskou postelí, obývací pokoj s roskládací pohovkou, která může sloužit jako přistýlka pro dvě osoby. Déje obsahují apartmány posezení, pracovní stůl a koupelnu s velkou rohovou vanou.

Recepce

7:00 22:00

Gastronomie

RESTAURACE GROHMANKA Součástí naší nabídky služeb je i lázeňská restaurace, kde můžete zažít báječné kulinářské zážitky. Dobrý hotel musí mít i dobrou kuchyni a ta naše je skutečně prvotřídní. Prostor hotelové restaurace Vás zaujme moderním designem a příjemnou atmosférou. Restaurace nabízí 48 míst a v letních měsících bude k dispozici venkovní terasa. Jako lázeňský hotel podporujeme zdravý životní styl našich návštěvníků a k tomu samozřejmě patří i zdravá a pestrá strava.

Naše jídla jsou chutná a zároveň vyvážená, vařená šetrnými kuchařskými postupy aby byla zároveň zdraví prospěšná a nezatěžovala lidský organismus. Pečlivě hlídáme kvalitu všech použitých surovin a klademe důraz na kvalitu a čerstvost.

Okolí hotelu a Lipová-lázně

Okolí je velmi turisticky zajímavou lokalitou. Nejen proto, že se jedná o lázeňské území. Objekt je umístěn přímo na severním úpatí horského masivu Hrubý Jeseník. Ve vzdálenosti 200m se nachází lyžařský vlek Lázeňský vrch. Další velmi oblíbená lyžařská střediska, Ramzová a Červenohorské sedlo jsou nedaleko. Příjemnou šestikilometrovou procházkou je možné navštívit vyhlášenou krasovou Jeskyni na Pomezí. Příroda hor, čistý vzduch a velmi klidná lokalita, nabízí odpočinek a relaxaci pro aktivní dovolenou, nebo pro čerpání lázeňských procedur a utužení zdraví.

Rezervovat ubytování v VILLA GROHMANN - Lipová-lázně

Nejbližší ubytování v Lipové-lázních a okolí

Ubytování Lipová-lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah