APARTMAMA LIPOVÁ - Lipová-lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmama Lipová nabízí velice pohodlné ubytování a nachází se 150 m od lyžařského střediska Lázeňský vrch nedaleko města Jeseník.

Pro hosty jsou zde připravené dva nekuřácké apartmány v prvním patře a v podkroví rodinného domu. Ve velkém apartmánu se může ubytovat až 8 osob a v malém maximálně 4.

U domu je travnatá zahrada s posezením, ohništěm a grilem. Pro děti je k dispozici také pískoviště a trampolína. Parkování vozů je možné na chodníku přímo u domu. V zimním období můžete využít služeb lyžařského střediska Lázeňský vrch a po lyžování dojet na lyžích od vleku až před dům.

V suterénu domu pak můžete v klidu relaxovat v naší nové domácí sauně.

APARTMAMA LIPOVÁ ubytování v apartmánu

Malý apartmán

Je připraven pro pobyt 4 osob. Naleznete v něm kuchyňský kout jehož součástí jsou elektrická varná plotýnka, dřez, varná konvice, mikrovlnná trouba, kávovar, běžné nádobí a příbory pro 4 lidi a lednička. Apartmán má vlastní WC a sprchový kout. K noclehu na vás čekají manželské dvojlůžko v obytné části apartmánu a dvě samostatná lůžka v podkroví apartmánu. Samozřejmostí je povlečení a ručníky pro ubytované. Věříme, že největší zábavu si užijete na kopcích a v okolí, nicméně pro deštivé dny a večery je v apartmánu TV přijímač (český pozemní digitál, tedy jen základní programy) a WiFi internet.

Velký apartmán

Ve velkém apartmánu je možný pobyt až 8 osob. K dispozici vám je kuchyňka s plynovým sporákem a elektrickou troubou, varná konvice, dřez, lednička, jídelní stůl a běžné nádobí a příbory. V obytné části apartmánu je manželské dvojlůžko a rozkládací gauč. Zbývajících pět lůžek je umístěno v podkroví apartmánu. Koupelna s vanou a WC je situována na společné chodbě, nicméně je k dispozici pouze pro ubytované z velkého apartmánu. Povlečení a ručníky s osuškami jsou vždy připraveny pro každého ubytovaného. TV přijímač a internet dosažitelný přes WiFi je k dispozici stejně jako v malém apartmánu.

Recepce

Rádi vás ubytujeme kdykoliv mezi 14:00 - 22:00 hod. Po předešlé telefonické dohodě je možné i v jinou dobu.

Rezervovat ubytování v APARTMAMA LIPOVÁ - Lipová-lázně

Nejbližší ubytování v Lipové-lázních a okolí

Ubytování Lipová-lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah