ZÁMEK DUKOVANY

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Malebný Zámek Dukovany se nachází na samé hranici Vysočiny a Jihomoravského kraje.   V zámku funguje stylová restaurace s venkovní terasou a k dispozici jsou také sály a salonky pro oslavy, svatby a firemní akce.

Malebný Zámek Dukovany se nachází na samé hranici Vysočiny a Jihomoravského kraje. Celý objekt prošel v roce 2016 kompletní rekonstrukcí. V zámku funguje stylová restaurace s venkovní terasou a k dispozici jsou také sály a salonky pro oslavy, svatby a firemní akce.

Nabízíme ubytování v šestnácti originálních pokojích přímo v historickém objektu, který si v roce 1790 nechala jako své letní sídlo postavit hraběnka Marie Brighita de Canal, rozená Chotková. Zámek se nachází v klidné obci Dukovany a navazuje na něj zámecký park, který je volně přístupný. Prohlídky hlavní zámecké budovy, v níž se nacházejí dva sály s původními freskami a další zrekonstruované prostory pro konání svateb či oslav, jsou možné po dohodě. Areál je vzdálen necelou hodinu jízdy autem z Brna.  

ZÁMEK DUKOVANY ubytování v pensionu

Zámecké pokoje díky stylovému vybavení a citlivé rekonstrukci opravdu připomínají komnaty, ve kterých by mohla nocovat i sama hraběnka. Dvoulůžkové pokoje s variabilním uspořádáním - manželská postel či dvě oddělená lůžka - mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem, WC a fénem. Součástí pokoje je také TV, trezor a minibar. Připojení k internetu prostřednictvím WiFi je samozřejmostí.

Recepce

08:00 - 22:00 (shodná s otevírací dobou restaurace), možný bezkontaktní check-in po dohodě kdykoliv

Gastronomie

Restaurace na Zámku Dukovany nabízí českou kuchyni v moderním pojetí. Ochutnejte poctivý zámecký guláš či domácí bramborové noky. Díky nekuřáckému prostředí a bohaté sbírce dřevěných hraček a her je restaurace ideální pro návštěvu s dětmi. Zatímco v létě je otevřená venkovní zahrádka ve stínu košatého stromu, v zimě lze posedět u krbu v útulném pruhovaném salonu.

Okolí pensionu a Dukovany

V blízkém okolí se nachází mnoho přírodních krás, kulturních památek i technických zajímavostí - vhodné cíle pěších či cyklovýletů. Vydejte se na Hadcovou step, do informačního centra Jaderné eletrárny Dukovany či na některý z krásných zámků (Náměšť nad Oslavou, Jaroměřice nad Rokytnou...). Rádi vám poradíme! Na zámku také nabízíme možnost zapůjčení elektrokol za poplatek.  

Rezervovat ubytování v ZÁMEK DUKOVANY

Nejbližší ubytování Dukovany a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah