PENSION KAMÍNEK - Rokytnice nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Kamínek je typická horská stavba v klidné části známého krkonošského střediska Rokytnice nad Jizerou.

V penzionu Kamínek nabízíme ubytování se snídaní ve dvou- až šestilůžkových, plně vybavených světlých a útulných apartmánech a studiích.

Penzion se nachází na úpatí Lysé hory, ve výšce 700 m n. m. , na břehu Černého potoka, obklopen smrkovými lesy a při tom jen 50 metrů od dolní stanice čtyřsedačkové lanovky Horní domky s celoročním provozem. V zimě, na dojezdu 3,5 km dlouhé sjezdovky (nejdelší v ČR), v létě na dojezdu downhillových tratí různých obtížností. Díky této poloze je ideálním výchozím bodem pro zimní i letní sporty, vhodným místem pro Vaše chvíle oddychu a přitom snadno přístupný automobilem po celý rok.

Snídaně formou bufetu.

Volitelně též polopenze či plná penze. Dětská postýlka a židlička na požádání. Domácí mazlíčci nejsou povoleni.

PENSION KAMÍNEK ubytování v pensionu

Součástí studia 36 m² je vždy předsíň, plně vybavený kuchyňský kout, koupelna s WC, kabelová TV a internet wifi. Apartmány o rozloze 40-44 m² mají navíc vždy samostatnou ložnici nebo oddělený spací kout, Některé apartmány je možné vzájemně propojit a vytvořit komplex s předsíní, třemi ložnicemi, dvěma koupelnami WC a obývacím prostorem s kuchyňským koutem o celkové rozloze 84 m² a kapacitě 11 míst.

Gastronomie

Restaurace nabízí tradiční i méně tradiční česká jídla připravovaná moderními postupy. Kapacita restaurace je 65 míst. Přijďte vychutnat jídlo i na vyhřívané prosklené terase nad potokem.

Rezervovat ubytování v PENSION KAMÍNEK - Rokytnice nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Rokytnici nad Jizerou a okolí

Ubytování Rokytnice nad Jizerou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah