PENZION NAD ROKYTENKOU - Rokytnice v Orlických horách

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Nad Rokytenkou, který vznikl citlivým přebudováním původní horské chalupy z roku 1853, se nachází v samém nitru Orlických hor v Rokytnici v Orlických horách - místní části Horní Rokytnice.

Penzion Nad Rokytenkou poskytuje dobré podmínky pro turistiku, cykloturistiku, v létě koupání ve vyhřívaném bazénu, v zimě lyžování na vlastním svahu nebo v blízkých lyžařských střediscích. Penzion se nachází v nadmořské výšce 713 m. n. m. a je situován na místě, ze kterého se nabízí nádherný pohled do údolí říčky Rokytenky a na vrch Zakletý (990 m. n. m.).

V penzionu poskytujeme ubytovací služby pro veřejnost a zpravidla jej pronajímáme jako celek. Příjemné a čisté prostředí s nadstandardní úrovní vybavení nabízí ubytování s kapacitou 16 –ti lůžek a až 4 přistýlek na 5-ti pokojích v patře. V přízemí se nachází prostorné a stylově zařízené společenské zázemí. Vytápění objektu je ústřední elektroakumulační v kombinaci s možností topení dřevem v kachlových a krbových kamnech. Samozřejmostí je bezplatné parkování pro hosty na vlastním parkovišti penzionu. Prostředí je vhodné jak pro rodinnou i individuální rekreaci, skupinové a firemní pobyty, semináře, školící kurzy, podnikové a rodinné oslavy, svatby, soustředění sportovců, rekreaci s dětmi apod.

V zimním období je hostům k dispozici lyžařský svah s možností využití vlastního nízkotažného lyžařkého vleku (vhodný zejména pro děti, začátečníky).

V letním období je hostům k dispozici upravené venkovní travnaté hřiště na volejbal, nohejbal, fotbálek atd. , dětské hřiště s pískovištěm, venkovní vyhřívaný bazén s terasou, stůl na stolní tenis, souprava na rekreační lukostřelbu. K dispozici jsou zdarma veškeré propriety pro tyto sporty jako míče, sítě, oddělávací kůly, malé branky atd.

V penzionu je zřízen WIFI ADSL free spot internet pro ubytované zdarma! ! !

PENZION NAD ROKYTENKOU ubytování v pensionu

Hostům je k dispozici 5 samostatně vybavených pokojů v patře penzionu spolu s příslušenstvím (4× koupelna s WC, vířivá vana) :
2×3 lůžkový pokoj
2×4 lůžkový pokoj
1×2 lůžkový pokoj

V přízemí penzionu je kompletně vybavená kuchyně, prostorná stylová jídelna pro stravování až 20 hostů, společenská místnost s krbem, předsálí, šatna, hala, lyžárna. V letním období je k dispozici venkovní terasa se zahradním posezením, ohniště, udírna.

Okolí pensionu a Rokytnice v Orlických horách

V těsné blízkosti penzionu jsou vedeny upravované lyžařské stopy a cyklotrasy. Pro milovníky zimních sportů jsou dostupná lyžařská střediska v Říčkách, Bartošovicích, Zdobnici, Deštném nebo Mladkově. Poloha penzionu je ideální pro pěší turistiku, výlety do hor, cykloturistiku, sjezdové i běžecké lyžování. Penzion má vlastní travnaté hřiště pro volejbal nebo nohejbal. Tenisové kurty jsou k dispozici rovněž v Rokytnici v Orlických horách.

Rezervovat ubytování v PENZION NAD ROKYTENKOU - Rokytnice v Orlických horách

Nejbližší ubytování v Rokytnici v Orlických horách a okolí

Ubytování Rokytnice v Orlických horách

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah