PENZION SEVERKA - Rokytnice v Orlických horách

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Penzion Severka v Orlických horách se nachází na samotě v Horní Rokytnici asi 3 km od centra města Rokytnice v Orlických horách.

Chata nabízí ubytování v Rokytnici v Orlických horách, nedaleko známého lyžařského střediska Říčky. Je pro vás připraveno 22 lůžek v 7 pokojích. Pro malé dítě je k dispozici také postýlku. V chatě naleznete tři části a to suterén, přízemí a podkroví. V suterénu je infra sauna, sprcha, umývadlo, zrcadlo a odpočívárna. V přízemí a v podkroví je společenská místnost a kuchyňka. Ubytování nabízíme v jednotlivých pokojích, v jednotlivých částech, nebo celý penzion komplet. V objektu je celkem 7 ložnic s toho tři dole celkem pro 7 hostí, jedna s vlastním sociálním zařízením a 4 ložnice v podkroví s tim že jedna ložnice má dva pokoje celkem pro 15 hostů. Ubytování nabízí klid a samotu, ubytovatel v penzionu nebydlí, proto zde budete mít plné soukromí. Domácího mazlíčka lze dle velikosti ubytovat za poplatek. K dispozici budete mít kompletně celý penzion, včetně všech dalších prostor, jako jsou dvě společenské místnosti, dvě plně vybavené kuchyně, suterén s infrasaunou a odpočívárnou a lyžárnu a kolárnou. Dále jsou k dispozici například šipky, společenské hry nebo fotbálek. Venku je trampolínu, pískoviště s formičkami a dvě houpačky. Penzion je vytápěn elektricky, a to centrálně tepelným čerpadlem, takže odpadá jakákoliv starost s topením. Přesto si můžete vytvořit romantické prostředí zatopením v krbu. WI-FI připojení k internetu v celém penzionu i na zahradě. Parkování je k dispozici u domu. Po domluvě lze zajistit ve vybraných obdobích i kratší termín a dle počtu hostů stanovit individuální cenu. Rezervaci poptávejte telefonicky na nebo na

PENZION SEVERKA ubytování v chatě

Ubytování nabízí celkem 22 lůžek s toho jsou 3 přistýlky v 7 pokojích a 8 ložnic: přízemí: 2×2 lůžkové + 1 koupelna s WC, 1×3 lůžkový s toho (1přistýlka) s příslušenstvím (koupelna s WC), 2 samostatné WC, velká společenská místnost s krbem, herna, kuchyň, vytápěná sušárna a lyžárna. podkroví: 1×4 lůžkový s toho 1přistýlka, 2×3 lůžkový, 1×5 lůžkový (dvě místnosti 2 a 3 lůžka-s toho 1přistýlka), jídelna+ kuchyň, 2 koupelny, 2 samostatné WC.

Gastronomie

Stravovat se můžete sami nebo navštívit množství blízkých restaurací. K vašemu stravování Vám při ubytování v Orlických horách mohu nabídnout i dovoz čerstvého pečiva z pekárny v Falta z Králik, vše zaleží na naší domluvě. Potraviny je možné nakoupit přímo v horském městečku Rokytnice v Orlických horách v prodejnách COOP, MasoEko a dalších. Je zde možnost zajít i na snídani. V městečku se také rozváží pizza, jídla a obědové menu.

Okolí chaty a Rokytnice v Orlických horách

​V okolí je velké množství zajímavých míst na pěší i cyklo výlety. Ubytování v Orlických horách ve měatě Rokytnice v Orlických horách je zajímavé ve všech ročních obdobích. K lyžování je poblíž několik vleků, například v areálu Farák, vzdáleném 2 km a hlavně ve známém lyžařském středisku Říčky, kde je šestisedačková lanovka s bublinou, lyžařská školička Bobík, lanový park, bikepark, a podobně. V provozu jsou tu i Skibusy, které jezdí zdarma. Také tu máme upravené trasy na běžky. Areál je osvětlen a zasněžován, ale v případě velmi nepříznivého počasí je možné navštívit krytý plavecký bazén v Rychnově nad Kněžnou.

Rezervovat ubytování v PENZION SEVERKA - Rokytnice v Orlických horách

Nejbližší ubytování v Rokytnici v Orlických horách a okolí

Ubytování Rokytnice v Orlických horách

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah