MORÁVKA RESORT

Více o hotelu

Popis ubytování

Prožíjte neopakovatelné chvíle uprostřed malebných Beskyd v Hotelu Morávka Resort ***. Zaručeně Vás potěšíme jedinečným uměním našich kuchařů ve stylové hotelové restauraci "Nová Salma", kde také na přání pořádáme různá firemní setkání, kongresy, svatby, ale i jiné akce a oslavy. Ať už si k nám přijedete odpočinout u bazénu nebo se naopak dobře pobavit s přáteli při turnaji ve volejbale, pak svého rozhodnutí určitě nebudete litovat.

Připravili jsme pro Vás komfortní ubytování v šestnácti pokojích. Všechny pokoje jsou nekuřácké a jejich součástí je i vlastní koupelna se sprchovým koutem, v luxusním apartmá najdete i kruhovou vířivou vanou. V pokojích s dobrým signálem naleznete televizní přijímač. Podnikatelé, manažeři a studenti závislí na internetu s vlastním notebookem jistě ocení i možnost pronájmu internetového připojení po celou dobu pobytu, které je v celém hotelu přístupné prostřednictvím bezdrátové Wifi sítě.

MORÁVKA RESORT ubytování v hotelu

Hotel nabízí jedno apartmá pro dvě osoby, čtyři dvoulůžkové pokoje, tři třílůžkové, sedm čtyřlůžkových a jeden pětilůžkový pokoj (všechny tří a více lůžkové pokoje mají dvě ložnice a jsou tedy ideální pro rodinnou dovolenou, kde děti mají k dispozici oddělený prostor samy pro sebe). Luxusní podkrovní apartmá je vybaveno koženou sedací soupravou a kruhovou vířivou vanou.

Gastronomie

Stylová nekuřácká hotelová restaurace s kapacitou 100 míst a bohatě zásobeným barem. Nabízíme speciality valašské, české i zahraniční kuchyně, steaky, široký sortiment nealkoholických i alkoholických nápojů, točené pivo - Radegast, točenou kofolu a nemohou chybět ani míchané nápoje z celého světa...

Hoteloví hosté mají možnost stravování formou snídaní a la carte nebo švédského stolu. Na objednávku Vám rádi připravíme různá slavnostní menu. Vyhlášenou specialitou našeho podniku je pořádání celovečerního beskydského rautu, který je štědrým a přitom cenově nenáročným způsobem stravování při větších akcích.
Kromě samotné restaurace máte také možnost rezervovat si pro soukromé akce, oslavy, svatby i školení jeden ze dvou salonků o kapacitách 40 a 15 míst. Pro školení je k dispozici také datový projektor a přístup na internet. Restaurace je profesionálně ozvučena.

Rezervovat ubytování v MORÁVKA RESORT

Nejbližší ubytování v Morávce a okolí

Ubytování Morávka

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah