MORÁVKA MOUTAIN RESORT

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Splavu nabízí příjemný pobyt v krásném prostředí přírody, u řeky Morávky. Tři útulně a moderně zařízené apartmány se společenskou místností v přízemí jsou vhodné zejména pro skupiny přátel s rodinami, pro pracovní setkání či rodinné oslavy. Penzion je součástí hotelového komplexu MOUNTAIN RESORT ***, který poskytuje welness vyžití. Vnitřní bazén se slanou vodou 35°C, vířivkou a saunou. V letních měsících je možnost využití venkovního bazénu či přírodního koupání v řece Morávce. V celém areálu jsou k dispozici dětská hřiště, tenisový kurt, trampolína a vyhlášený Cyklobus.

Penzion U Splavu nabízí příjemný pobyt v krásném prostředí přírody, u řeky Morávky. V nabídce jsou 3 moderně zařízené apartmány s celkovou kapacitou 10osob, společenská místnost a venkovní posezení s občerstvením. Penzion je součástí hotelového komplexu MOUNTAIN RESORT ***, který poskytuje welness vyžití. Vnitřní bazén se slanou vodou 35°C, vířivkou a saunou. V letních měsících je možnost využití venkovního bazénu či přírodního koupání v řece Morávce. V celém areálu jsou k dispozici dětská hřiště, tenisový kurt, trampolína a vyhlášený Cyklobus.

MORÁVKA MOUTAIN RESORT ubytování v pensionu

Pokoje jsou moderně vybaveny sedací soupravou, velkou televizí, WI-FI, kuchyňkou s lednicí a mikrovlnou troubou, pohodlnými postelemi s novými kvalitními matracemi, sociální zařízení se sprchovacím koutem.

Recepce

Otevírací doba recepce od 8,00 h - 20,00 h

check in: 14,00 h

check out: 10,00 h

Gastronomie

O gastronomii se postará hotelová restaurace, která vám zajistí snídaně, polopenzi případně lze vybrat ala card. V letních měsících je otevřena Rybářská bašta s venkovním posezením.
Pro cyklisty na trase 6113 je v nabídce letní venkovní posezení U Splavu.

Okolí pensionu a Morávka

Malebná podhorská obec s roztroušenou slezskou zástavbou vklíněná mezi masívy Travného a Slavíče s největším katastrem v Beskydech. Morávka se rozkládá na obou březích stejnojmenné řeky.
Svou rozlohou 87km2 je jednou z největších obcí v České republice. V letech 1960-1966 byla na Morávce postavena údolní přehrada, sloužící jako zdroj pitné vody pro obyvatele okolních měst.
Prosvé vzácné a neobvyklé přírodní krásy je zařazena do CHKO Beskydy. Je zde zaznamenán výskyt vlků, medvědů i rysů. Morávka měla možnost darovat Strom pro Vatikán v Mileniu 1999/2000. V roce 2000 na území obce Morávka dopadl meteorit, který nese jméno po obci.

Rezervovat ubytování v MORÁVKA MOUTAIN RESORT

Nejbližší ubytování v Morávce a okolí

Ubytování Morávka

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah