HOTEL ŠEDÝ VLK - Harrachov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Šedý Vlk nabízí ubytování pro jednotlivce, firemní akce a skupiny. Restaurace hotelu Šedý Vlk nabízí snídaně formou švédských stolů, za příplatek pak polopenzi. Při špatném počasí nebo po dnu plném sportu můžete relaxovat v našem bazénu.

Hotel Šedý Vlk nabízí ubytování pro jednotlivce, firemní akce a skupiny. Restaurace hotelu Šedý vlk nabízí snídaně formou švédských stolů, za příplatek pak polopenzi. Při špatném počasí nebo po dnu plném sportu můžete relaxovat v našem bazénu.

Hotel Šedý vlk má u restaurace venkovní terasu, která sousedí s dětským hřišťátkem a pískovištěm. V hotelu je vybavený dětský koutek. Při ubytování se stravou servírujeme polévku, dále máte vždy den předem na výběr ze 3 různých jídel a salátový bufet dle vlastního výběru. Nabízíme také dětské porce za sníženou cenu. Další možnost je ubytování bez stravy a stravování podle vlastního výběru jídla i času.

Přímo v hotelu Šedý vlk najdete minitělocvičnu se stolním tenisem, kulečníkem, billiard, saunu a krytý bazén. V hotelu je možnost využít možnosti zahrát si ping-pong, pobavit se s rodinou nebo přáteli hrou billiardu a kulečníku nebo navštívit náš příjemný hotelový bar.

V celém hotelu je bezplatná WiFi.

HOTEL ŠEDÝ VLK ubytování v hotelu

Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, televizí se satelitem a některé pokoje mají vlastní malou terasu s výhledem na okolí.

Recepce

Recepce je obsazena mezi 08:00 až 20:00. V případě pozdějšího příjezdu nás prosím kontaktujte.

Gastronomie

Hotel Šedý vlk je známý svojí výtečnou českou i mezinárodní kuchyní. Nabízí klasické formy stravování pro hotelové hosty.

Snídaně jsou formou švédských stolů s bohatou nabídkou jídel a nápojů, večeře jsou formou bufetu a hosté si vybírají z nabídky až tří jídel.

Každé takové jídlo obsahuje předkrm nebo polévku, hlavní chod a navíc saláty a zákusky.

Okolí hotelu a Harrachov

Harrachov se nachází v západních Krkonoších na rozhraní Jizerských hor a údolí řeky Mumlavy, pod Čertovou horou a patří mezi naše významná horská letoviska. Území města Harrachov sousedí s Polskem, se kterým je přímo spojen silniční komunikací. Od roku 1989 se zde velmi rozvinul turistický ruch, Harrachov od té doby vzkvétá a neustále rozšiřuje možnosti pro aktivní trávení volného času. Najdete zde mnoho příležitostí k odpočinku, sportu a relaxaci.

Rezervovat ubytování v HOTEL ŠEDÝ VLK - Harrachov

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah