HVĚZDA HARRACHOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Hvězda se nachází přímo v centru Harrachova vedle městského úřadu. I přesto budete obklopeni nádhernou přírodní scenérií, neboť přímo za Hvězdou se nachází rozlehlá louka a svěží les. Blízké i vzdálenější okolí navíc umožňuje bohaté sportovní vyžití po celý rok.

Hvězda se nachází přímo v centru Harrachova vedle městského úřadu. I přesto budete obklopeni nádhernou přírodní scenérií, neboť přímo za Hvězdou se nachází rozlehlá louka a svěží les. Blízké i vzdálenější okolí navíc umožňuje bohaté sportovní vyžití po celý rok.

K dispozici je také sauna. V letních měsících navíc můžete využívat posezení na terase s možností venkovního grilování.

HVĚZDA HARRACHOV ubytování v hotelu

Apartmány Hvězda nabízejí kromě útulného zařízení také kuchyňskou linku vybavenou sporákem, lednicí, mikr. troubou, koupelnu a WC. Samozřejmostí je TV/SAT.

Gastronomie

V letních měsících hosté mohou využívat posezení na terase s možností venkovního grilování.
V okolí se nachází několik restaurací, které hostlm nabídkou kvalitní českou kuchyni, místní speciality či mezinárodní kuchyni.
Hosté mají možnost si vařit ve vybavených kuchyňkách se sporákem, lednicí a mikrovlnout troubou.

Okolí hotelu a Harrachov

Ve vzdálenosti 80 metrů od Hvězdy se nachází první lyžařský vlek a zhruba o 200 metrů dál je pro všechny nadšené i náruživé lyžaře připraven Skiareál Čertova Hora.
Ti, kteří holdují spíše běhu na lyžích a pohybu krásnou přírodou, mají k dispozici udržovanou lyžařskou magistrálu kolem Harrachova o celkové délce 350 kilometrů. Letní sezóna pak nabízí překrásné vycházkové tratě a milovníci turistiky na kolech si mohou užít vyznačené cyklotrasy.

Rezervovat ubytování v HVĚZDA HARRACHOV

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah