APARTMÁNY IT CENTRUM - Vrchlabí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány IT CENTRUM Vrchlabí jsou ideálním ubytováním v Krkonoších. Apartmány leží v posledním patře obchodního komplexu IT CENTRUM, který sousedí se zámkem a zámeckým parkem ve Vrchlabí.

Apartmány IT CENTRUM ve Vrchlabí jsou ideálním ubytováním v Krkonoších přes léto i v zimě.

Ubytování v našich apartmánech o rozloze až 85 m² je ideální pro rodiny s dětmi. I přesto, že ubytování je v centru Vrchlabí, tak do malebné horské přírody je to pár minut pěšky. Skiareál Herlíkovice Bubákov nebo Kněžický vrch je pouze 5 minut cesty autem, stejně tak běžecké tratě a cyklostezky. Do Špindlerova Mlýna je to pouhých 15 minut autem. Apartmány ITCENTRUM Vám nabízejí alternativu k velkým neosobním hotelům.

Apartmány se nacházejí v posledních dvou patrech obchodního centra, které sousedí se zámkem a zámeckým parkem ve Vrchlabí. Naše kompletně zařízené apartmány (19 apartmánů) poskytují dvě až pět pevných lůžek s možností přistýlky (rozkládací pohovka) a dvě studia.

Přístup do apartmánů je z centrálního náměstí T. G. Masaryka po schodech, nebo z pasáže obchodního domu pohyblivými schody či výtahem. Ke komplexu obchodního domu a apartmánů patří také podzemní parkoviště (přímý výstup do apartmánů výtahem). Ubytování nabízí lyžárnu, prádelnu a úschovnu horských kola sušárnu bot.

Apartmány IT CENTRUM, jsou kvalitním a pohodlným ubytováním jak pro nadšené lyžaře, tak i pro milovníky hor, turistiky a cykloturistiky.

V apartmánech se nachází též velký, plně vybavený dětský koutek, který uspokojí i ty nejnáročnější malé klienty.

APARTMÁNY IT CENTRUM ubytování v apartmánu

Naše kompletně zařízené apartmány (19 apartmánů) poskytují dvě až pět pevných lůžek s možností dvou přistýlek (rozkládací pohovka). Vybaveny jsou sprchovým koutem + wc nebo vanou + wc (někde bidetem), TV SAT, WI-FI, trezorem a kuchyňkou (varná deska, lednice, kávovar, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, toustovač, vařič na vajíčka, základní nádobí). Dále naše ubytování ve Vrchlabí nabízí jeden dvoulůžkový a jeden čtyřlůžkový pokoj vybavené sprchovým koutem, wc a kuchyňkou (jako u apartmánů).

Recepce

Recepce je otevřena ve všední dny od 9:00 -16:30.

Z důvodu, že recepce je o víkendech zavřená, kontaktujteprosím ubytovací zařízení předem a domluvte si check-in. Kontaktní údajenajdete na potvrzení rezervace.

Gastronomie

Apartmány se nachází v obchodním domě IT CENTRUM. V komplexu se nachází supermaket Billa, rychlé občerstvení s cukrárnou, pizzerie a restaurace s kavárna Botta Café.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY IT CENTRUM - Vrchlabí

Nejbližší ubytování ve Vrchlabí a okolí

Ubytování Vrchlabí


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah