HOTEL UNION LOUNY

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Romantický hotel v renesančním stylu se nachází v centru města Louny vedle gotického kostela Sv. Mikuláše. Hotel Union nabízí ubytování ve 26 nadstandardně vybavených pokojích.

Hotel Union patří k významným hotelům Loun již od roku 1880. Postaven a vybaven je v renesančním stylu. Hotel nabízí příjemné, klidné a romantické prostředí. Pro hosty je zde připraveno 26 dvoulůžkových a jednolůžkových pokojů s vlastním příslušenstvím včetně 2 luxusních apartmá. Ve všech pokojích i restauraci je WIFI internet zdarma. Součástí hotelu je restaurace a rychta, denní bar, hlídané parkoviště, víceúčelový velký sál a nově i relaxační centrum se solnou jeskyní.

HOTEL UNION LOUNY ubytování v hotelu

Hotel nabízí 26 jednolůžkových a dvoulůžkových pokojů včetně 2 apartmá. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou, WC, telefonem a televizí se satelitním příjmem. Apartmá jsou navíc vybaveny trezorem. Ve všech pokojích je WIFI internet zdarma.

Recepce

Recepce je otevřena denně do 21:00 hodin.

Gastronomie

Součástí hotelu je restaurace a rychta, která připravuje pro hosty speciality české i mezinárodní kuchyně. Restaurace nabízí také snídaně a obědy. V letních měsících je otevřena i zahradní restaurace.

Okolí hotelu a Louny

Královské město Louny leží na řece Ohři a je nazýváno Jižní branou Českého středohoří. V okolí Loun je možné navštívit hrad Křivoklát, hrad Krašov, Divickou tvrz či Kapucínské skály.

Rezervovat ubytování v HOTEL UNION LOUNY

Nejbližší ubytování v Lounech a okolí

Ubytování Louny

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah