HOTEL BÍLÁ RŮŽE - Písek

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Bílá Růže se nachází v centru královského města Písek v Jižních Čechách.

Hotel nabízí kvalitní ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích se standartním i nadstandartním vybavením.

Pro náročnější klientelu jsou v hotelu k dispozici VIP apartmány a rodinné apartmány s výhledem na řeku Otavu.

V hotelu je WI-FI internetové připojení zdarma. V hotelu naleznete restauraci, lobby bar, hotelový kongresový sál s vybavením nebo vyhlídkovou terasu

V letních měsících podáváme v hotelu snídaně na vyhlídkové terase. Jako nadstandardní službu hotel poskytuje nostop služby v lobby baru a na terase.

HOTEL BÍLÁ RŮŽE ubytování v hotelu

Hotel nabízí ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových s možností přistýlky, třílůžkových či čtyřlůžkových pokojích. Dále jsou připraveny komfortně vybavené apartmá - VIP, rodinné a svatební, všechny s výhledem na řeku Otavu. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou, WC, telefonem, TV se satelitem a WIFI připojením zdarma.

Dvoulůžkový pokoj

Dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí patří meziotelovými hosty k nejžádanějším. Poskytují útulné prostředí a dostatek odpočinkového prostoru, ve kterém klidně zrelaxujete a rychle nabere nové síly.

VIP / Svatební

Luxusní apartmá doporučujeme všem novomanželům. Přijeďte a užijte si nezapomenutelné okamžiky v našem svatebním apartmá. Prvotřídní služby, nezapomenutelná atmosféra a překrásné prostředí učiní váš svatební den nezapomenutelným.

Gastronomie

Hotel Bílá růže v Písku má vlastní restauraci s kapacitou 200 míst u stolů. V objektu hotelové restaurace je také bar s hudbou a krásnou romantickou terasou s výhledem na řeku Otavu. Součástí restaurace je též taneční parket. Restaurace je vhodná pro pořádání svatebních hostin, plesů, rautů, seminářů (uzavíratelný kongresový sál) a dalších akcí. Hotelová restaurace nabízí internacionální a českou kuchyni.

Okolí hotelu a Písek

Královské město Písek je v současnosti kulturním, sportovním a turistickým centrem. Mezi nejvýznamnější památky města patří nejstarší dochovaný kamenný most v Čechách, Písecký hrad, Klášterní kostel Povýšení Sv. Kříže či Děkanský kostel Narození Panny Marie. Na výlet je možné zajet k nedaleké Orlické přehradě, do města Tábor, do Českých Budějovic či do Národního parku Šumava.

Rezervovat ubytování v HOTEL BÍLÁ RŮŽE - Písek

Nejbližší ubytování v Písku a okolí

Ubytování Písek

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah