HOTEL VILLA VOYTA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (828)
  • >>> Braník (29)
  • >>> HOTEL VILLA VOYTA - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Villa Voyta se nachází ve velmi klidné vilové čtvrti městské části Praha 4 - Lhotka v dobré dopravní dostupnosti centra Prahy. Nabízí ubytování ve dvou budovách.
První je historická secesní budova - původní hostinec Daliborka z roku 1912. Po jedinečné rekonstrukci a dostavbě ve stylu secese v letech 1990 - 91 byla otevřena jako hotel s restaurací. Hotel nabízí 12 komfortních dvoulůžkových pokojů a Romantický apartmán s terasou, restaurant Villa Voyta, bar se dvěma zimními zahradami, hotelové lobby s recepcí a letní zahradu s altánem. Všechny prostory a vybavení jsou v secesním stylu a tvoří spolu výjimečný historický celek.

Druhá budova Villa Voyta Garni je vystavěna v moderním stylu a nabízí komfortní stylové ubytování v 6 dvoulůžkových pokojích, Rodinný apartmán a Apartmán ve věži. V budově jsou čtyři konferenční prostory, hotelové fittnes a prostor pro relaxační masáže.

HOTEL VILLA VOYTA ubytování v hotelu

Villa Voyta disponuje celkovou kapacitou 21 pokojů a apartmánů (42 lůžek). Všechny pokoje jsou vybaveny: minibarem, TV, Wi-Fi připojením a jsou klimatizované. Pokoje lze rezervovat ve variantách double nebo twin (oddělená lůžka), v některých pokojích je možná přistýlka. Celkem 18 dvoulůžkových pokojů doplňuje Romantický apartmán, Rodinný apartmán a Apartmán ve věži.
V historické budově hotelu naleznete 12 dvoulůžkových pokojů, zrekonstruovaných ve stylu secese. Ve stejném objektu se nachází Romantický apartmán s terasou a rovněž restaurant, hotelové lobby s recepcí (v provozu 6.30 - 23.30 hod) a letní zahrada s altánem.

Villa Voyta Garni (15 metrů od historické budovy) nabízí 6 dvoulůžkových pokojů v moderním stylu, Rodinný apartmán a Apartmán ve věži. Naleznete zde rovněž 4 konferenční prostory.

Apartmán Ve věži (2+2 osoby)

Je prostorný apartmán ve druhém patře moderní budovy Villa Voyta Garni. Strop obytného prostoru je tvořen klenutou kopulí věže budovy, skleněný dekorativní podhled pod kopulí vytváří zajímavý detail celého prostoru. Plocha apartmánu je 68 m2. Zaujme Vás, upřednostňujete-li moderní styl a architekturu. Vybavení apartmánu - king size bed, kožená sedací souprava, LCD TV, trezor, Wi-Fi, klimatizace.
Apartmán je možné propojit spojovacími dveřmi se samostatným dvoulůžkovým pokojem. Vzniká tak prostor o ploše 68 m2 se dvěma koupelnami a dvěma samostatnými ložnicemi, vhodný pro rodinné ubytování.

Rodinný apartmán (2 osoby)

je krásný prostor v prvním patře moderní budovy Villa Voyta Garni. Apartmán má obývací část s koženou sedací soupravou, ložnici s king size bed a samostatnou vybavenou kuchyňku, koupelnu s vanou a dvě terasy orientované na jih a na sever. Apartmán je vhodný např. pro rodiny s malými dětmi (dětskou postýlku Vám rádi zapůjčíme). Obytná plocha celého apartmánu je 45 m2. Vybavení - LCD TV, Wi-Fi, klimatizace, vestavěné skříně.

Romantický apartmán (2 osoby)

je v prvním patře historické secesní budovy Villa Voyta. Světlý pokoj s king size bed, koupelnou a samostatně přístupnou velkou terasou o rozměru 40 m2 orientovanou do zahrady hotelu je situován na jihovýchod. Je oblíbený jako svatební ubytování novomanželů. Na terase Vám rádi připravíme snídani nebo romantickou večeři. Vybavení - LCD TV, Wi-Fi, venkovní nábytek.

Recepce

24 hodin

Gastronomie

Restaurant se nachází v historické secesní budově Villa Voyta v klidné městské části Praha 4 Lhotka. Jeho nově zrekonstruovaný secesní interiér, který před sto lety oceňoval i sám slavný malíř Mikoláš Aleš, zajišťuje příjemné posezení a soukromí všem svým hostům. Recept na špičkovou gastronomii obsahuje čtyři základní ingredience – kvalitní suroviny, vytříbený koncept menu, prostředí našeho restaurantu a gastronomický um šéfkuchaře Lukáše Jelínka, který vychází vstříc trendům dnešní moderní gastronomie. Každý týden nabízíme Speciality týdne, připravované v souladu s aktuální sezónou a přáním našich hostů.

Okolí hotelu a Praha

Hotel se nachází nedaleko centra Prahy, v místech, kde se jedinečným způsobem snoubí historie s moderní architekturou a je určen k celoročnímu hotelovému a restauračnímu provozu. Díky své poloze je hotel Villa Voyta ideálním výchozím bodem pro nejrůznější aktivity. Bezprostřední blízkost stanice autobusu a metra Vám umožní dopravit se během několika málo okamžiků k nejvýznamnějším a nejnavštěvovanějším místům historické části Prahy jako jsou Václavské náměstí, Staroměstské náměstí, Karlův most či Královská cesta a to v časovém rozmezí 10 až 15 minut.

Rezervovat ubytování v HOTEL VILLA VOYTA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah