VILA MISTROVICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více ve vile

Popis ubytování

Vila Mistrovice se nachází se v blízkosti města Jablonné nad Orlicí v obci Mistrovice. Přijeďte si užít Vaši dovolenou do Orlických hor do zrekonstruované Vily Mistrovice. Vila nabízí komfortní ubytování s dostatečným soukromím až pro 12 osob. Našimi hosty jsou celé rodiny nebo jen přátelé, kteří si chtějí užít společnou dovolenou.

Třípatrová vila se nachází v centru obce Mistrovice, která leží 3,5 km od města Jablonné nad Orlicí. V zahradě, která patří k ubytování, je pro hosty připraveno venkovní posezení s možností grilování.

K uschování kol či lyžařského vybavení slouží uzamykatelná místnost. Během Vašeho pobytu můžete zažít mnoho dobrodružství. Pro Vaše výlety je v okolí velké množství cyklostezek a turistických tras, jež Vás zavedou za historií a přírodními zajímavostmi, které Orlické hory nabízí. V zimním období můžete poznávat okolí na desítkách kilometrů upravených běžeckých tras či využít služeb lyžařských areálů.

Možnost parkování na otevřeném pozemku (2 parkovací místa). Další možnost parkování je hned v těsné blízkosti pod pozemkem.

VILA MISTROVICE ubytování ve vile

V přízemí je vybavená kuchyňská linka (lednice s mrazicím boxem, plynový sporák, trouba s grilem, mikrovlnná trouba, myčka, automatická pračka, rychlovarná konvice, překapávač, toustovač, topinkovač a základní kuchyňské vybavení). Jídelna se společenskou místností (TV, satelit, wi-fi, dětský kout). Z jídelny je vstup na balkon s výhledem do zahrady.

Rezervovat ubytování v VILA MISTROVICE

Nejbližší ubytování v Mistrovicích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah