ROUBENKA ELISABETH - Jablonné nad Orlicí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Roubenka Elisabeth nabízí ubytování s bazénem, saunou, grilem a dětským hřištěm v klidné přírodě orlických hor.

Dvoupokojový apartmán s obytnou kuchyní (120 m2) v Roubence Elisabeth, na okraji obce Studené.

Ubytování nabízí 3 ložnice, plně vybavený kuchyňský kout a koupelnu s vanou.

Hosté mohou využívat také terasu, zahradu a zázemí pro grilování. Za příplatek můžete využívat saunu. Děti mohou stavět hrady na pískovišti nebo skákat na trampolíně.

Ve vesnici se také nachází malý obchod a hospoda.

Na místě je k dispozici neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat řadě aktivit včetně lyžování, cyklistiky a pěší turistiky.

Studené je malá podhorská vesnička se 180 obyvateli a najdete ji pod vrcholky Orlických hor, nedaleko Jablonného nad Orlicí. Rozkládá se mezi dvěma přírodními parky - přírodní park Orlice a přírodní park Suchý vrch a Buková hora. V obci jsou k dispozici tenisové kurty, dvě malá dětská hřiště, tři označené běžecké trati a hospůdka „Podskalák“. Bowling, koupaliště, aquapark, kina a restaurace se nacházejí v okolí do 10 km.

Roubenka je situována v jižním svahu, zhruba 100 metrů od hlavní silnice. Pro parkování je k dispozici velké parkoviště pro čtyři vozy. Po domluvě je možné využít prostor garáže na úschovu kol apod.

Roubenka Elisabeth se nachází na klidném, slunečném místě pod Studenskými skálami, s nádherným výhledem na okolní horskou krajinu, Dolní Moravu, Králický Sněžník a Bukovou Horu. Je obklopena loukami a lesy, které poskytují v letních měsících příjemný stín.

Rezervovat ubytování v ROUBENKA ELISABETH - Jablonné nad Orlicí

Nejbližší ubytování v Jablonném nad Orlicí a okolí

Ubytování Jablonné nad Orlicí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah