HOTÝLEK NA MÝTĚ - Harrachov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotýlek na mýtě nabízí ubytování rodinného typu, nacházející se v krásném prostředí Krkonošského národního parku v bezprostřední blízkosti soutoku řek Jizery a Mumlavy.

V klidném prostředí u soutoku řeky Jizery a Mumlavy se nachází malebná roubenka s prostornou terasou a hřištěm pro děti za chaloupkou. Ubytování je vhodné pro zimní i letní rodinou dovolenou s dětmi, pro rybáře, houbaře, skvělé pro skupinové akce i teambuilding, vhodné pro turisty, vodáky, cyklisty, lyžaře, běžkaře, školky a školy v přírodě. . . . V zimě je několik ski areálú v blízkém okolí s výbornou dostupností a ski busem hned u chaloupky. Jak v zimě tak i v létě začínají běžecké a cyklistické tratě ihned za hotýlkem.

HOTÝLEK NA MÝTĚ ubytování v hotelu

Poskytujeme ubytování pro 30 osob v 9 ložnicích. Pokoje jsou vybaveny příjemným nábytkem, prostornými koupelnami. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení a koupelnu, obvykle s oknem.

Gastronomie

V objektu je restaurace s kapacitou 45 míst. V ceně pobytu je započtená polopenze která se skládá ze snídaně a večeře s výběrem z bohatého bufetu, taktéž večeře formou bufetu (předkrm, polévka a 2 - 3 druhy hlavního chodu) saláty, olivy, ovoce a další dobroty... ... Našim hostům je k dispozici restaurace, která slouží i jako společenský prostor pro ubytované hosty. Nenabízíme TV na pokojích...

Okolí hotelu a Harrachov

Hotýlek Na Mýtě má příznivou polohu zejména pro vodáky. Za hotelem je nejhornější nástupní místo, odkud je povoleno Jizeru splouvat. Jak Jizeru, tak Mumlavu mají v oblibě také rybáři. Lesy i voda hned u chaloupky. Turistické trasy a cyklotrasy, jak letní, tak zimní, začínají u hotelu. Můžete sledovat tok Jizery, zamířit do Kořenova nebo do Harrachova plného turistických atrakcí. Počínaje běžeckým stadionem přes skokanské můstky, lanové centrum, bobovou dráhu až k lanovce na Čertovu horu s křižovatkou cest a startovištěm paraglidingu. Rozhledna Štěpánka: 2,8 km, koupaliště Harrachov: 2,9 km, Golf Club Harrachov: 1,1 km, Osada Jizerka: 7,5 km, Protržená přehrada: 9,3 km, Rozhledna Tanvaldský Špičák: 7,9 km, NS Jizerka a Rašeliniště Jizerky: 8,6 km, Mumlavský vodopád: 4,2 km, Vodní nádrž Souš: 6,9 km Dostupnost skvělá i v zimě.

Rezervovat ubytování v HOTÝLEK NA MÝTĚ - Harrachov

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah