PENZION JAHODA - Kořenov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Jahoda, který najdete v obci Kořenov na pomezí Jizerských hor a  Krkonoš, nabízí rodinné ubytování ve třech moderně zařízených apartmánech. V budově se nachází hospůdka s pecí.

Penzion Jahoda, který najdete v obci Kořenov na pomezí Jizerských hor a Krkonoš, nabízí rodinné ubytování ve čtyřech moderně zařízených apartmánech. V budově se nachází hospůdka s pecí. Relaxovat můžete v sauně. Využít můžete služeb lyžařské školy, která nabízí i program pro děti. Penzion poskytuje službu půjčování lyžařského vybavení. Přímo u penzionu se nachází lyžařský výukový areál pro dospělé i děti.

PENZION JAHODA ubytování v pensionu

Ubytovat se zde můžete ve čtyřech apartmánech s kapacitou od 3 do 6 osob. Ve všech apartmánech najdete vybavenou kuchyň, televizor, vlastní sociální zařízení s vanou a přípojku k internetu.

Okolí pensionu a Kořenov

Poloha penzionu na pomezí Jizerských hor a Krkonoš vybízí k pěším i cyklistickým výletům. Vydat se můžete na nejvyšší horu Jizerských hor, kterou je Smrk. Za vidění stojí i Mumlavské vodopády nedaleko Harrachova. Na výlety se můžete vydat i na polskou stranu hranice, v Kořenově staví vlak mířící do Szklarske Poreby.

V zimě se objevují na okolních svazích sjezdovky různých délek a obtížností. Vleky a lanovky, které sloužili pěším turistům vás vyvezou i na vrcholy těch známějších sjezdovek. Pro milovníky bílé stopy jsou připraven desítky kilometrů upravovaných tras. Za navštívení stojí především tratě Jizerské magistrály, která je považována za nejlepší soubor běžkařských tras u nás.

V lesích kolem penzionu je hojnost hub i ostatních lesních plodů.

Pokud máte rádi golf, tak v blízkosti najdete oblíbený resort.

Rezervovat ubytování v PENZION JAHODA - Kořenov

Nejbližší ubytování v Kořenově a okolí

Ubytování Kořenov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah