GRANDHOTEL BRNO

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Grandhotel je moderní luxusní čtyřhvězdičkový hotel v srdci moravské metropole Brna s bezmála stopadesátiletou tradicí, který disponuje luxusními klimatizovanými pokoji, několika konferenčními místnostmi a dokonalým zázemím. Reprezenativní budova hotelu, dokončená v roce 1870 v novorenesančním slohu, s architektonicky cennou secesní přístavbou, poskytuje veškerý potřebný komfort 21. století.

Grandhotel Brno s více než 150letou tradicí na poli pohostinství stojí ve středu malebného historického centra Brna, v blízkosti všech hlavních památek, a jeho součástí je Garden Restaurant and Pub, kde se podávají snídaně i Lobby bar s nabídkou nápojů a lehkého občerstvení. Budova prošla kompletní rekonstrukcí a poskytuje útulné stylové pokoje s kompletním moderním vybavením včetně vysokorychlostního připojení k Internetu. Každý z klimatizovaných pokojů má své vlastní kouzlo a nabízí maximální pohodlí pro náročné hosty. Pro odpočinek a sportovní vyžití je Vám k dispozici zdarma naše hotelová sauna a fitness centrum. Pokoje i veškeré hotelové prostory v přízemí jsou vybaveny WiFi internetovým připojením. Hotel má k dispozici zpoplatněná parkovací místa přímo před hotelem, cena parkování 500, -Kč/ cca 20€ na 24h. Městský poplatek 40 CZK/ cca 1, 60 € na osobu a noc není v ceně ubytování a je splatný na recepci hotelu v den příjezdu.

GRANDHOTEL BRNO ubytování v hotelu

Grandhotel Brno nabízí díky kompletní rekonstrukci ubytování ve 115 stylově zařízených a klimatizovaných pokojích, které se dělí do kategorií Standard, Superior a Executive. Každý z pokojů má své vlastní kouzlo a šarm, ale zároveň poskytuje našim hotelovým hostům maximální komfort a pohodlí. Všechny naše pokoje jsou vybaveny moderními koupelnami (s vanou nebo se sprchovým koutem), minibarem, TV, telefonem, vysoušečem vlasů, elektronickým sejfem a internetovým připojením na pokoji. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Recepce

Recepce je otevřena nepřetržitě 24 hodin denně.

Gastronomie

V zahradní restauraci Garden Restaurant and Pub se podávají snídaně formou bufetu. Ideálním místem pro příjemný odpočinek po náročném dni nebo pracovní schůzku nad šálkem lahodné kávy a skvělým zákuskem je pak hotelový Lobby Bar.

Okolí hotelu a Brno

Grandhotel Brno se nachází v samém centru města Brna, v bezprostřední blízkosti vlakového i auto busového nádraží. Historické jádro města s živými ulicemi plnými obchodů, stylových restaurací i významných památek, jimž dominuje hrad Špilberk a katedrála sv. Petra a Pavla, je z Grandhotelu Brno doslova na dosah ruky. Pouhých několik minut jízdy dělí náš hotel od areálu brněnského výstaviště (BVV).

Rezervovat ubytování v GRANDHOTEL BRNO

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah