PODOLÍ U KŘÍŽKU - Telč

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o privatu

Popis ubytování

Ubytování Podolí U Křížku se nachází nedaleko Telčského zámku a několik metrů od náměstí v Telči, které je na seznamu chráněných památek UNESCO. Nabízí Wi-Fi zdarma a pokoje zařízené v selském stylu s výhledem do dvora. ​Novostavba ubytování se nachází v klidné ulice, parkování v objektu, možnost posezení v zahradě, restaurace  do 200 m, dětské hřiště 150 m, náměstí 250 metrů (5 min.), autobusové a vlakové nádraží  500 m (10 min.), přírodní koupání do 8 km, okolí je vhodné pro turistiku a cykloturistiku.   Hosté mohou využívat společnou kuchyň a odpočívat v zahradě. Snídaně je k dispozici na vyžádání.

Ubytování Podolí U Křížku  se nachází nedaleko Telčského zámku a několik metrů od náměstí v Telči, které je na seznamu chráněných památek UNESCO. Nabízí Wi-Fi zdarma a pokoje zařízené v selském stylu s výhledem do dvora. ​Novostavba ubytování se nachází v klidné ulice, parkování v objektu, možnost posezení v zahradě, restaurace  do 200 m, dětské hřiště 150 m, náměstí 250 metrů (5 min.), autobusové a vlakové nádraží  500 m (10 min.), přírodní koupání do 8 km, okolí je vhodné pro turistiku a cykloturistiku.   Hosté mohou využívat společnou kuchyň a odpočívat v zahradě. Snídaně je k dispozici na vyžádání.

PODOLÍ U KŘÍŽKU ubytování na privatu

Každý z pokojů má vlastní koupelnu s umyvadlem, sprchovým koutem, toaletou a ručníky. Dětem rádi doložíme dětskou postýlku. Všechny pokoje kromě 4-lůžkového se nacházejí v prvním patře, všechny samostatná lůžka lze spojit do dvojlůžek. Společný čas můžete strávit ve společenské místnosti s televizí s kabelovým příjmem a posezením na gauči a při jídelních stolech. Místnost je využívána i jako jídelna. V kuchyňce použijete elektrický sporák, elektrickou troubu, mikrovlnnou troubu, rychlovarnou konvici a ledničku. Stejně se zde nachází samostatná toaleta.

Rezervovat ubytování v PODOLÍ U KŘÍŽKU - Telč

Nejbližší ubytování v Telči a okolí

Ubytování Telč

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah