CHALUPA NOVÝ JIMRAMOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa pro 12-13 osob, ležící naproti známému Ski Areálu Nový Jimramov. V chalupě je společenská místnost, kuchyně, 2× WC a 2× sprchový kout, 3 ložnice, zastřešený balkón s posezením a prostor pro uskladnění lyží či kol.

Nový Jimramov je horská obec s původní zástavbou 3km od Jimramova, v údolí říčky Fryšávky. Kapacita chalupy je 12-13 osob, chalupa leží naproti Ski Areálu Nový Jimramov. Ubytování v prvním patře objektu tvoří 3 ložnice, plně vybavená kuchyně, velká jídelna/společenská místnost, sociální zařízení (2× WC, 2× sprchový kout) a vstupní chodba s možností uskladnění lyží či kol. Objekt je vybaven elektrickým vytápěním. Chalupa má venkovní posezení, další možnost posezení je na velkém zastřešeném balkoně. K objektu se dá přijet autem, parkování v blízkém okolí. Do obce jezdí autobus, nejbližší vlaková stanice je v Olešné na Moravě.

CHALUPA NOVÝ JIMRAMOV ubytování v chalupě

Společenská místnost/jídelna je vybavena stoly, lavicemi a židlemi. Je zde TV se SAT. , obýváková stěna. Kuchyně je vybavena el. sporákem, lednicí s mrazákem, nádobím, rychlovarnou konvicí, mikrovlnou troubou, el. kráječem chleba. V každé ložnici jsou 4 lůžka, povlečení poskytujeme. 1 přistýlka je na horní chodbě, kde je zároveň i malé posezení. V horním patře je WC a sprchový kout - dohromady. V přízemí je WC a sprchový kout - zde zvlášť.

Okolí chalupy a Jimramov

Přímo v obci (cca 200m od chalupy) je známý Ski Areál Nový Jimramov se snowparkem. V dosahu 5 - 10km je řada dalších sjezdovek (Ski areál Dalečín, Karasín nebo Svratka). V létě možnost cykloturistiky, koupání v Milovském rybníku, v rybníku Sykovec, nebo v bazénu v Poličce. Celá oblast je houbařský ráj - CHKO Žďárské vrchy. Památky - Štarkov (přírodní památka, 0,8 km), Hrad Štarkov (0,9 km), Prosička (přírodní památka 1,3 km), Zámek Jimramov (2,1 km) Města: Polička (rodiště Bohuslava Martinů, hradby aj.), Žďár nad Sázavou (Zelená Hora - památka UNESCO, zámek, muzea), Jimramov (legendární Bistro na náměstí, muzeum).

Rezervovat ubytování v CHALUPA NOVÝ JIMRAMOV

Nejbližší ubytování v Jimramovu a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah