PENZION POD BŘEZINKOU - Sádek

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion pod Březinkou Vám nabízí celoroční ubytování v příjemném domácím prostředí vhodném především pro rodiny s dětmi, skupiny přátel milující pěší turistiku, cyklovýlety a houbaření. Náš penzion se nachází v malebné krajině Ždárských vrchů, a proto věříme, že je ideálním místem pro Vaši pohodovou dovolenou. Poloha a prostředí penzionu umožňuje zůstat v souladu s okolní přírodou. Statek je zázemím nejen pro příznivce kvalitního odpočinku, ale i pro hosty, kteří si chtějí zpříjemnit čas pobytu aktivním pohybem. Nabízíme Vám klidnou, domácí atmosféru s možností příjemných aktivit. Výhodný je pronájem celého objektu, který poskytne hostům větší soukromí. Parkování je přímo u penzionu. Prostor penzionu je nekuřácký. K našim apartmánům je k dispozici uzavřený dvůr s posezením pod pergolou, taneční parket, pojízdný gril s možností grilovaní a rožnění, úschovna kol a lyží a společenská místnost. Kapacita společenské mistnosti je 45 míst. Vlastní sociální zařízení, dětské hřiště (dětské hřiště s dřevěnými prolézačkami, skluzavka, pískoviště, trampolína, pingpongový stůl).
Otevřené ohniště s posezením – možnost opékání buřtů a grilování.

PENZION POD BŘEZINKOU ubytování v pensionu

K dispozici máme čtyři zařízené apartmány s vlastní vybavenou kuchyňkou, sociálním zařízením, televizí a připojením k internetu. Vybavení je nové s kombinací tradičních prvků, které Vás jistě okouzlí a navodí příjemné pohodlí vašeho domova. Celková kapacita penzionu je 16 lůžek.

Vybavení jednotlivých apartmánů: vybavený kuchyňský kout s příslušenstvím (sklokeramická deska, lednice, mikrovlná trouba, varná konvice), jídelní stůl s lavicí a židlemi, 4 postele s nočními stolky (možnost přistýlky nebo dětské postýlky s peřinkami), vestavěnná dvoudílná skříň s šatníkem, sprchový kout, WC, TV, internet.

Gastronomie

Apartmány jsou vybaveny vlastní kuchyňkou. ubytovaní hosté mohou využít uzavřený dvůr s ohništěm.

Okolí pensionu a Sádek

Poloha a prostředí penzionu umožňuje zůstat v souladu s okolní přírodou. Statek je zázemím nejen pro příznivce kvalitního odpočinku, ale i pro hosty, kteří si chtějí zpříjemnit čas pobytu aktivním pohybem. Nabízíme Vám klidnou, domácí atmosféru s možností příjemných aktivit. Výhodný je pronájem celého objektu, který poskytne hostům větší soukromí. Nabízíme Vám vše, co je potřeba k prožití aktivní dovolené - krásné a útulné prostředí, čistý vzduch, cyklostezky, lyžařské vleky, lesy pro pěší turistiku a houbaření, historické a kulturní památky.

Rezervovat ubytování v PENZION POD BŘEZINKOU - Sádek

Nejbližší ubytování Sádek a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah