HORSKÝ HOTEL EXCELSIOR - Horní Lomná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Horský hotel Excelsior se nachází v malebném prostřední těšínských Beskyd nedaleko hranice s Polskem a Slovenskem. Díky své poloze je ideálním místem nejen pro rodinnou rekreaci, ale také pro konání společenských akcí, svateb nebo podnikových školení a dalších. Okolí hotelu je vhodné nejen pro pěší turistiku či cykloturistiku. V zimním období nabízí vyžití lyžařům a běžkařům. V hotelu je k dispozici půjčovna kol a úschovna lyží. Pokoje hotelu Excelsior jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV. Celý hotel je nekuřácký, pobyt se psy je možný po domluvě.

HORSKÝ HOTEL EXCELSIOR ubytování v hotelu

Pokoje jsou nově zrekonstruované, prostorné, možnost přistýlky, pokoje pro rodinu s dětmi. Jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky se sprchou (nebo rohovou vanou), WC a televizí. Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, koupelnou, WC a televizí. Apartmán DE LUXE s rohovou vannou (obývací pokoj s kuchyňkým koutem, ložnice, koupelna s rohovou vanou.
Poznámka: Zákaz kouření v celé budově. Zákaz pobytu se psem.

Čtyřlůžkový pokoj

Třílůžkový pokoj

Dvoulůžkový apartmán s rohovou vanou
Dvoulůžkový pokoj
Dvoulužkový pokoj s přistýlkou
Jednolůžkový pokoj
Vybavění pokojů; - postele jednolůžkové, manželskě postele, u postele noční stolky s nočnímí lampami, skříň, televize, koupelna se sprchou nebo s vanou.

Služby; SPA& WELLNESS, masáže.
Vybavení hotelu; Kurty squashové, bowling, stolní tenis, sauna, bazén, restaurace, vinárna, zasedací místnost, klubovna na odpočinek, dětské hřišté, parking zdarma.

Recepce

24h

Gastronomie

Restaurace s tanečním parketem slouží k rodinným oslavám, svatbám a firemním akcím. Banketka k pořádání rautů, vinárna s archivem a bar. Typicky česká a polská kuchyně, jídla pro vegetariány, dětská menu.

Okolí hotelu a Horní Lomná

Hotel se nachází v překrásné krajině obklopené lesy, čistým horským vzduchem a cyklosteskami. Pro milovníky pěších tůr a procházek je k vidění Česko-polský kostelík a studánka se zázračným pramenem. V zimě nabízí zdejší příroda stesky pro běžkaře, množství skiareálů vhodné pro začátečníky a pokročilé - Kozubová, Mosty u Jablunkova.

Rezervovat ubytování v HORSKÝ HOTEL EXCELSIOR - Horní Lomná

Nejbližší ubytování v Horní Lomné a okolí

Ubytování Horní Lomná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah