HOTEL ALBELLUS - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel ALBELLUS v Brně se nachází nedaleko centra města, v klidné části, nabízí ubytování se snídaní, zdarma připojení na WiFi a parkoviště v uzavřeném areálu, monitorované kamerovým systémem. Předností hotelu je především nekuřácké prostředí, vybavení pokojů luxusními matracemi, které splňují nevyšší kritéria pro zdravý spánek, bezbariérový přístup, včetně pokoje pro tělesně postižené a nonstop recepci. Hotel ALBELLUS*** má také výhodnou polohu z důvodu dosahu městské hromadné dopravy (jen 200m).

Hotel ALBELLUS*** je díky své poloze často využíván business klientelou. Také turisté využívají ubytování a vyráží za památkami, kulturními akcemi, krásnou přírodou v okolí (Moravský kras, Napoleonské bojiště, Lednicko-Valtický areál), třílužkové pokoje jsou oblíbené pro rodinné pobyty, nejvíce oblíbená je pak návštěva ZOO či vědecko-naučného parku VIDA! , rodinného zábavního parku BONGO či Wikylandu. V blízkosti hotelu je také nové nmoderní wellness 4comfort.

HOTEL ALBELLUS ubytování v hotelu

Hotel je nově postavený, moderně zařízených 30 pokojů, s kapacitou pro 63 osob. Nabízí ubytování v jedno až třílůžkových pokojích. Každý pokoj je vybaven LCD televizorem, vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, 90% pokojů má balkon.

Recepce

non-stop

Gastronomie

Hotel Albellus je hotel GARNI, čili nabízí ubytování se snídaní. Pokud chcete vyrazit na dobrý oběd či večeři, pak doporučujeme restauraci U Badinů, či K1 steak house - nachází v blízkosti hotelu, můžete se tedy na jídlo vydat i pěšky.

Okolí hotelu a Brno

Ikdyž je hotel ALBELLUS*** situován v klidné části Brna, do centa města to máte pouhých 2, 5 Km. Můžete tedy navštívit historické centrum města Brna, parky, nákupní centra, luxusní restaurace či bary nebo také hýřit nočním životem. V dobé dostupnosti jsou také nejrůznější kulturní akce, jako divadelní představení, multiplex kinosálů CinemaCity, veletrhy. Pokud chcete zavítat i kousek dále, pak doporučujeme nádhernou přírodu Moravského krasu a Lednicko-valtického areálu či místa, kde působil Napoleon.

Rezervovat ubytování v HOTEL ALBELLUS - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah