PENZION PUSTINY - Desná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Pustiny je situován v krásném prostředí 2km nad obcí Desná, na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš a je ideálním místem pro klidnou i sportovně založenou dovolenou. Dobrá dostupnost autem i hromadnou dopravou, zastávka autobusu 50m od budovy. Málo frekventovaná část obce.

Pension Pustiny nabízí ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích se sociálním zařízením, vlastní kuchyňkou. Pro hosty je k dispozici společenská místnost s lednicí, rychlovarnou konvicí a mikrovlnnou troubou, jídelna, společenská místnost, tv vybavená velká kuchyň, sauna, parkoviště na pozemku penzionu, zahrada, venkovní bazén, hřiště a venkovní posezení s ohništěm a houpačkami.

PENZION PUSTINY ubytování v pensionu

ubytování ve 2 až čtyřlůžkových pokojích a jednom podkrovním apartmá, celková kapacita 34 lůžek

Okolí pensionu a Desná

Ideální prostředí pro cykloturistiku, výlety, koupání, možnost jízdy na koních, v blízkosti fotbalové hřiště, nedaleko start známé Jizerské padesátky, v případě nepříznivého ppočasí 15km do bazenu s tobogany, krytý squash a tenis muzeum skla a malý soukromý pivovar v Harrachově, Boskovické krápníkové jeskyně... V zimních měsících výborné podmínky pro sjezdové a běžecké lyžování: Jizerská magistrála, Harrachov, Paseky, Tanvaldský Špičák, Parlament... Nejbližší možnost koupání v bazéně u objektu, tenisový areál v Desné a Tanvaldě (fotbalové a volejbalové hřiště, půjčovna kol), největší aquapark a zábavné centrum Babylon v Liberci 35km (tobogány, vířivky, masáže, podvodní hudba a světla, mokrý bar, parní lázně, sauna, posilovna, solárium, dětský lunapark s horolezeckou stěnou a laser game). Nejbližší lyžařský vlek 500m, Černá Říčka 2km (úmělé zasněžování, večerní lyžování, lyžařská škola), lyžařské středisko Albrechtice v Jizerských horách 3km (veškeré lyžařské služby, lyžařská škola, půjčovna lyží). Turistika a cykloturistika po dobře značených trasách Jizerských hor a Krkonoš: (vodní nádrž Josefův Důl, Bedřichov a Souš, Rašeliniště Jizery a Jizerky, Harrachov, lanovka na Čertovu horu, Špindlerův Mlýn, Mísečky, Pec pod Sněžkou, Sněžka). Zpět

Rezervovat ubytování v PENZION PUSTINY - Desná

Nejbližší ubytování v Desné a okolí

Ubytování Desná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah