PENZION CHATA SVĚTLÁ - Tanvald

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion – horská chata Světlá se nachází na místě, kde Jizerské hory hraničí s Krkonošemi, mezi obcemi Tanvald, Kořenov a Příchovice, 720 metrů nad mořem. Ve dvoukilometrové vzdálenosti od ní vede silnice E65, po níž je možno dostat se z Prahy do Harrachova dálkovým autobusem. Výhodou je zastávka místních autobusů přímo u penzionu.

Jizerské hory jsou v letních měsících díky svému krásnému horskému prostředí vhodnou volbou jak pro pěší turisty, turisty na kolech, tak například pro houbaře. Okolní města i samotná příroda nabízejí mnoho zajímavých míst, které byste si při návštěvě penzionu Světlá neměli nechat ujít.

Zkrátka si nepřijdou ani milovníci různých sportů, jako je volejbal, fotbal, apod. Pro ně máme přímo u chaty připravená 2 hřiště. Dále si v blízkosti naší chaty můžete zahrát bowling, minigolf nebo si jít zaplavat na koupaliště. Pro ty, kteří chtějí večer posedět u ohně a něco si opéct, máme k dispozici ohniště.

V zimních měsících jsou Jizerské hory perfektním místem pro běžkování. Vyhlášená běžecká magistrála klikatící se po hřebenech Jizerských hor a Krkonoš se nalézá ve vzdálenosti 2 km od chaty Světlá. U chaty je mírný svah vhodný k sáňkování, bobování nebo výuce lyžování malých začínajících lyžařů. Sjezdaři mají samozřejmě na výběr z nepřeberného množství sjezdových tratí, které se blízko penzionu nacházejí (Český Šumburk, Parlament, Rejdice, U Čápa, Paseky, Špičák, Harrachov).

PENZION CHATA SVĚTLÁ ubytování v pensionu

2-4 lůžkové pokoje a 4-6 lůžkové apartmány jsou vybaveny standardně, každý má vlastní sociální zařízení a sprchový kout. Kapacita penzionu je 44 lůžek. Na pokoj si můžete zapůjčit, dětskou postýlku nebo přebalovací pult. Signál wifi je dostupný ve všech částech penzionu.

Gastronomie

Co se týče stravování, máme pro Vás tři varianty – snídani formou bufetu, polopenzi či plnou penzi. U oběda a večeře máme navíc na výběr ze 2 variant, abychom Vám maximálně vyhověli. Přijeďte k nám a spatřete krásy Jizerských hor a Krkonoš na vlastní oči. Těšíme se na Vás.

Rezervovat ubytování v PENZION CHATA SVĚTLÁ - Tanvald

Nejbližší ubytování v Tanvaldu a okolí

Ubytování Tanvald

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah