HOTEL SAINT PETERSBURG - Karlovy Vary

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Saint Petersburg nabízí prostorné a pohodlné pokoje a ubytuje Vás v úžasném světě, který umně spojuje starobylou evropskou kulturu. Postaven byl v roce 1830 a rekonstruován v roce 2000. Hotel se nachází na exkluzivním místě na říčce Teplá nedaleko od karlovarské Vřídelní kolonády naproti Grandhotelu Pupp.

Náš hotel je sedm-patrová budova a nachází se v ní restaurace, hala a recepce v přízemí, ubytování: 2 jednolůžkové pokoje, 18 dvoulůžkových pokojů, 4 rodinné pokoje, výtah, relaxační centrum a masáže.

Check in hotelu je ve 12 hodin. Check out v 11 hodin. V hotelu je možné také objednat transfer z letiště, vlakového nebo autobusového nádraží v Praze nebo v Karlových Varech do našeho hotelu a zpět.

HOTEL SAINT PETERSBURG ubytování v hotelu

Vybavení jednotlivých pokojů je následující: koupelna (sprcha/vana, fén, WC, bidet), telefon, LCD TV se satelitním příjmem, DVD přehrávač, minibar, bezpečností safe, Wi-Fi připojení k internetu (na pokojích za poplatek, v hale a restauraci zdarma). V hotelu jsou k dispozici také pokoje pro kuřáky. Úklid se provádí denně, výměna ložního prádla - 2× týdně. Výměna ručníků - každý den nebo na základě žádosti hostů.

Gastronomie

V hotelu je možné si vybrat z následujících možností stravování: snídaně, snídaně a večeře nebo plná penze. Hotel se může pochlubit restauracemi, z nichž jedna obstarává speciální výživové požadavky našich hostů a druhá nabízí restauraci v anglickém stylu, která svou vynikající kuchyní ohromí všechny gurmány. V restauraci můžete očekávat příjemnou atmosféru, first-class service, hudbu k jídlu a sortiment francouzských vín. V restauraci je možné uspořádat hostiny, rauty, narozeniny a večírky.

Rezervovat ubytování v HOTEL SAINT PETERSBURG - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah