HOTEL HORMEDA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Hormeda se nachází v blízkosti historického centra Prahy 1, pouze 2 km od Pražského hradu. Poskytne Vám veškeré pohodlí luxusního hotelu v srdci Evropy. Nové rekonstruované pokoje s ledničkami, internetem, koupelnou, konvicí na kávu, TV a satelitem, telefonem a vyhlášenou restaurací. Některé z jednolůžkových pokojů mají malý balkonek s výhledem na Pražskou část Břevnov a jeho okolí. Parkování před hotelem zdarma. V restauraci vyhlášený tatarský biftek a brynzové halušky.

HOTEL HORMEDA ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem, WC, satelitní TV, telefonem s přímou volbou, přístupem na rychlý internet. Některé z pokojů mají malý balkonek s výhledem na Pražskou část Břevnov a jeho okolí. Pokoje jsou pouze nekuřácké. K ceně ubytování je možné si objednat teplou či studenou snídani za cenu 130 Kč na osobu. Podávaná od 7.30 - 9.15.

Recepce

nonstop

Gastronomie

Součástí Hotelu Hormeda je vyhlášená restaurace s dlouholetou tradicí. K posezení můžete využít naší venkovní romantickou zahrádku. Točíme jedinečný PILSNER URQUELL, který je skladovaný a narážený v historických sklepech, bohatých na podzemní pramenitou vodu, udržující zde celoročně stálou teplotu a klima. K tomuto účelu slouží již od roku 1895. Výtečné pivo si můžete vychutnat v naší staročeské pivnici. 150g TATARSKÝ BIFTEK Podáváme s topinkami a česnekem. Ručně škrábaný, připravujeme již od roku 1994. Pracujeme se svíčkovou pouze z mladých býků. 900g GRILOVANÉ KOLENO Podáváme s hořčicí, křenem a chlebem. Vyhlášené vídeňské grilované vepřové koleno, naložené ve speciální marinádě dle tajné receptury. 200g BRYNDZOVÉ HALUŠKY Podáváme s pravou slovenskou bryndzou, vysoce ceněné pro jejich kvalitu nedávno vyšlá recenze v prestižním slovenském časopisu je toho důkazem. Otevírací doba restaurace Pondělí – Sobota od 16. OO – 23. OO, Neděle- ZAVŘENO. Svatby, promoce a oslavy pořádáme po předchozí domluvě od 11. OO

Okolí hotelu a Praha

- Ústřední voj. nemocnice 1,55 km
- Štefánikova hvězdárna 5,4 km
- Staroměstské náměstí 5,5 km
- koupaliště Petynka 1,25 km
- plochodrážní stadion 1,8 km
- Petřínská rozhledna 5,3 km
- stadion Strahov 2 km
- Národní divadlo 6,5 km
- ZOO Praha 10,4 km
- Nerudova ulice 5 km

Rezervovat ubytování v HOTEL HORMEDA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah