PENZION CHALOUPKA - Praha

Více o pensionu

Popis ubytování

​Penzion Chaloupka nabízí ubytování v blízkosti Pražského hradu.

​Penzion Chaloupka se nachází ve Střešovicích, jen pár minut MHD od Pražského hradu. Ubytování je nabízeno ve stylově zařízených pokojích a apartmánech. K dispozici je společenská místnost se samoobslužným barem kde se ráno podávají bohaté snídaně formou švědských talířů a příjemná terasa s dětským koutkem. Parkování možné přímo u objektu (za poplatek). Wifi připojení k internetu.  

PENZION CHALOUPKA ubytování v pensionu

K ubytování je připraveno 6 dvou až čtyřlůžkových pokojů s vlastní koupelnou (sprcha, WC, fén, ručníky, toaletní potřeby), TV a wifi. Dále se můžete ubytovat ve 3 tří  až pětilůžkových apartmánech.   Apartmány mají 2 oddělené ložnice a společnou koupelnu (vana nebo sprcha, WC). V jednom z apartmánů je k dispozici obývací pokoj a terasa s příjemným posezením a pěkným výhledem na Prahu.  

Recepce

Recepce má otevřeno nonstop.  

Gastronomie

V ceně ubytování je snídaně, podávaná formou švédských stolů ve společenské místnosti. V okolí je několik restaurací i obchodů s potravinami.  

Okolí pensionu a Praha

Poloha penzionu je ideálním výchozím bodem pro poznávání Prahy. MHD se za pár minut dostanete do historického centra nebo na Pražský hrad. Za návštěvu stojí i břevnovský klášter, který je nejstarším českým mužským klášterem v Čechách.

Rezervovat ubytování v PENZION CHALOUPKA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah