HOTEL CONTINENTAL - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Continental, který prošel celkovou rekonstrukcí a je v pořadí již druhý mariánskolázeňský čtyřhvězdičkový hotel je výjimečný svou polohou i vybavením, které je hostům k dispozici. Hotel se nachází v centru města v blízkosti kolonády a je z něj nádherný výhled do blízkého parku.

Čtyřhvězdičkový lázeňský hotel Continental se nachází v centru Mariánských lázní, druhém největším českém lázeňském městě, v blízkosti parku a nedaleko od známé Kolonády.

Zajímavá architektura budovy dodává hotelu romantickou atmosféru ideální pro relaxační či léčebné pobyty v malebných Mariánských Lázních. Hotel Continental je rozdělen do dvou budov – Aida a Tosca, které jsou spojeny wellness centrem „Alexandria“.

Pro hosty k dispozici komfortní wellness, kde je bazén, sauna, balneo. Náš odborný personál poskytne léčbu pod dohledem lékaře a rovněž nabízí širokou škálu relaxačních a kosmetických ošetření.

Přímo u hotelu je parkoviště. K dispozici je 41 dvoulůžkových pokojů z toho je 14 pokojů Double De Lux a 27 Double Standart.

HOTEL CONTINENTAL ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC, bidetem, vanou i sprchou, satelitní televizí, minibarem, telefonem a trezorem.

Recepce

Rezervační oddělení nepřetržitý provoz

Gastronomie

Hotel má svou vlastní restauraci, která kromě mezinárodní a české kuchyně na přání nabízí také speciální pokrmy pro hosty s dietou nebo pro diabetiky.

Okolí hotelu a Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou druhé největší české lázně indikované pro široké spektrum onemocnění s více než sto minerálními prameny, chemicky odlišných, což umožňuje velký výběr lázeňských procedur. Rovněž je ideální pro milovníky sportu jako je golf.

Rezervovat ubytování v HOTEL CONTINENTAL - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah