CHALUPA TOUROV - Bavorov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa Tourov s renovovaným interiérem se nachází v malé obci u Bavorova, na rozhraní Šumavy a Jižních Čech. Chalupa se skládá ze tří ložnic, kuchyně, obývacího pokoje, dvou koupelen a samostatné toalety. Kuchyň je vybavena lednicí s mrazákem, elektrickým sporákem, kávovarem, varnou konvicí a nádobím. Obývací pokoj je vybaven krbovými kamny a televizorem se satelitním příjmem. První koupelna je vybavena jak vanou, tak sprchovým koutem s toaletou, druhá koupelna pouze sprchovým koutem a toaletou.

Hostům je k dispozici zahrada s posezením a grilem. V létě je k dispozici venkovní bazén.

Parkování a bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi zdarma je samozřejmostí. Domácí zvířátka jsou vítána.

CHALUPA TOUROV ubytování v chalupě

Dvě ze tří ložnic disponují manželskou postelí, třetí ložnice je vybavena dvěma jednolůžkovými postelemi. Zbylé postele, jedna manželská postel a dvě jednolůžkové postele, se nacházejí v obývacím pokoji. V obývacím pokoji se též nachází rozkládací křeslo, které poslouží jako přistýlka.

Okolí chalupy a Bavorov

Chalupa Tourov se nachází v malé obci u Bavorova, na rozhraní Šumavy a Jižních Čech. Není zde tedy nouze o pěší turistiku a cykloturistiku. V Bavorově naleznete všechny potřebné služby a obchody.

Rezervovat ubytování v CHALUPA TOUROV - Bavorov

Nejbližší ubytování v Bavorově a okolí

Ubytování Bavorov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah