PENZION U BLANICE - Husinec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Blanice najdete u mostu přes malebnou řeku Blanici v klidné obci Husinec známé především rodným domem Mistra Jana Husa.

Penzion U Blanice  najdete u mostu přes malebnou řeku Blanici v klidné obci Husinec známé především rodným domem Mistra Jana Husa.

Výhodné umístění /cca 50 m/ od autobusové zastávky a přímo u silnice dělá penzion atraktivní především pro turisty, cyklisty, obchodní cestující, rodiny s dětmi, party přátel i jednotlivce.

Parkovat je možno bez problémů přímo před penzionem na veřejném parkovišti. Parkování uvnitř penzionu je možné pouze pro motocykly.   Wifi zdarma.
Kapacita penzionu je23 lůžek (lze 2 lůžka přidat), z toho 2× jednolůžkový, 6× dvoulůžkový, 2× třílůžkový, 1× čtyřlůžkový (2× oddělené ložnice).

PENZION U BLANICE ubytování v pensionu

Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení (sprcha + WC), malou ledničku a varnou konvici.

Recepce

14:00 - 20:00

Gastronomie

Společná malá kuchyňka.

Stravování vlastní nebo v Pizzerii u Blanice v přízemí penzionu.  

Okolí pensionu a Husinec

 

V blízkosti naleznete  Husův domek, Husineckou přehradu  nebo třeba historické město  Prachatice a na Šumavu už je to od nás jen kousek.

Přejdete silnici a po 100 proti proudu řeky Blanice se ocitnete v rozsáhlém parku, který lemuje řeka. Krátkou procházkou cca 2,5 km se dostanete přímo k hrázi Husinecké přehrady nebo na místa, kde se dá koupat.

Husincem a jeho okolím vede Husinecká naučná stezka v délce 12 km nebo 4 km - bezbariérová.

Do Husova rodného domku (Centrum Mistra Jana Husa) je co cca 200 m.

Autem do Prachatice - 6 km, Český Krumlov - 45 km, Hluboká nad Vltavou - 35 km, České Budějovice - 40 km, Strakonice - 30 km, Kubova Huť (Boubín) - 25 km

Rezervovat ubytování v PENZION U BLANICE - Husinec

Nejbližší ubytování v Husinci a okolí

Ubytování Husinec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah